The Voice: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Παπαρίζου και τα απίθανα σχόλια στο twitter
Media

The Voice: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Παπαρίζου και τα απίθανα σχόλια στο twitter

Τhe Voice: Για μια ακόμη φορά η Έλενα Παπαρίζου μαγνήτισε τα βλέμματα με την απίθανη και αποκαλυπτική της εμφάνιση στην πρεμιέρα του μουσικού σόου.

Φορώντας ένα ανάλαφρο φόρεμα σε πράσινες αποχρώσεις μάγεψε το κοινό ενώ χαμός έγινε και στο twitter.

Οι φαν της τραγουδίστριας περίμεναν πώς και πώς να τη δουν και το αποτέλεσμα φυσικά και τους δικαίωσε μιας που ήταν πιο λαμπερή από ποτέ και με το νέο χρώμα στα μαλλιά της αφού παρατηρήσαμε πως έχει υιοθετήσει ένα γλυκό καστανό με ξανθιές ανταύγειες.

«Φέτος το The Voice θα είναι… γυναικεία υπόθεση! Ήδη νιώθω ότι διανύουμε την καλύτερη χρονιά του παιχνιδιού, οι φωνές που έχουμε ακούσει είναι μοναδικές και εννοείται πως έχουμε κάνει επικές “μάχες” μεταξύ μας για να τις διεκδικήσουμε στην ομάδα μας. Ανυπομονώ πολύ να ξαναμπώ στη διαδικασία των προβών με τα νέα ταλέντα, και μαζί να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, γιατί όχι και στην κορυφή. Είμαι ερωτευμένη με το The Voice, το καταλάβατε (γέλια)! Η συνέχεια στις οθόνες σας!», δήλωσε η ίδια λίγο πριν τα ην πρεμιέρα του νέου κύκλου.

Δες τα σχόλια στη gallery

Το The Voice επέστρεψε για 7η σεζόν και η αναζήτηση του ταλέντου που θα αναδειχθεί η επόμενη Φωνή της Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει! Απόψε (2-10) θα παρακολουθήσουμε τις πρώτες Blind Auditions στο νέο, εντυπωσιακό πλατό του απόλυτου μουσικού διαγωνισμού.

Οι 4 κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής παίρνουν τη θέση τους στην καρέκλα του coach!

Έχοντας εξασκήσει τα αντανακλαστικά τους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι πανέτοιμοι να μονομαχήσουν για να διεκδικήσουν τις φωνές που αξίζει να είναι στην ομάδα τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved