Τhe Voice: H παίκτρια έφερε τα πάνω- κάτω: Το block της Έλενας, το ξύλο στον Πάνο και η διεκδίκηση!
Media

Τhe Voice: H παίκτρια έφερε τα πάνω- κάτω: Το block της Έλενας, το ξύλο στον Πάνο και η διεκδίκηση!

The Voice: Στο σημερινό επεισόδιο, η Μάρω έδωσε το εκατό τοις εκατό της στη σκηνή και έκανε τους κριτές να πατήσουν όλοι το πολυπόθητο κουμπί, με τον Πάνο Μουζουράκη να κάνει block την Έλενα Παπαρίζου. 

Ο αγαπημένος μουσικός διαγωνισμός έχει επιστρέψει για τα καλά, με την πρεμιέρα να κρύβει ήδη πολλές εκπλήξεις και να μας δείχνει πώς όλα όσα θα δούμε θα είναι μαγικά.

Η Μάρω εμφανίστηκε στη σκηνή του The Voice και μάγεψε όλους τους κριτές με την ερμηνεία της στο τραγούδι "You make me feel like a natural woman". Λίγο μετά από το τέλος της εμφάνισής της και ενώ η Έλενα Παπαρίζου έδειξε ενοχλημένη, μιας και κάποιος από τους κριτές την είχε μπλοκάρει, οι υπόλοιποι τρεις κριτές έβαλαν τα δυνατά τους, για να διεκδικήσουν τη Μάρω για την ομάδα τους.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τηνη ερμηνεία της:

Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή και με τη ζώνη της χτύπησε το χέρι του Πάνου Μουζουράκη, ενώ ο ίδιος μαζί με τον Σάκη Ρουβά ξεκίνησαν να της τραγουδούν, για να καταφέρουν να την πάρουν στην ομάδα τους. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε κάποια στιγμή έκανε κίνηση ματ και την έπιασε από το χέρι λέγοντάς της: "Έλα μαζί μου και θα πάμε παντού", με τη Μάρω να τον ακολουθεί αρχικά. Στο τέλος, η διαγωνιζόμενη αποφάσισε να συνεχίσει στον διαγωνισμό με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, με τον τραγουδιστή να πανηγυρίζει έξαλλα!

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα συνέβησαν παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved