Media

Τσαλίκης για Γκουντάρα: «Απαρηγόρητος είμαι! Όλοι νούμερα είμαστε»

Gossip-tv Team

 Η κόντρα του Γρηγόρη Γκουντάρα με τον Γιώργο Τσαλίκη συνεχίζεται…

Να σας θυμίσουμε ότι Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” είπε μεταξύ άλλων: «Παιδιά αυτό είναι το παιχνίδι. Εγώ έζησα τον εφιάλτη του τραγουδιστή πέρυσι. Βγαίναμε κι ήταν τέσσερις κάμερες απ’ έξω κι ειλικρινά δεν είχα να πω κάτι, διότι δεν ήξερα τι έλεγε. Έλεγε πράγματα, που δεν ίσχυαν. Άντε πάλι να λες τα ίδια… Έπρεπε ευγενικά να τους πεις “ρε παιδιά”… Αλλά εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, εδώ μιλάμε ότι υπάρχει σχέση κι ήταν κολλητοί. Να έχουμε πει ένα γεια, δεν είναι γνωριμία αυτό. Ένα γεια έχω πει με όλον τον κόσμο» και ο Τσαλίκης του απάντησε μέσω Instagram.

Τώρα ο Γρηγόρης Μπάκας τον συνάντησε και ο τραγουδιστής είπε στην κάμερα της εκπομπής, Το πρωινό:

«Δε βλέπω πουθενά μαχαίρια εγώ… Για ποιο πράγμα να κινηθώ νομικά; Οι δικηγόροι μου τι να πούνε; Μιλάνε μεταξύ τους οι δικηγόροι μου. Δε με βλέπεις πόσο στεναχωρημένος είμαι;»!

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Τσαλίκης: «Απαρηγόρητος… Όλοι νούμερα είμαστε. Πας καλά πρωί πρωί; Γεια σας παιδιά»! Και όταν ο Μπάκας του ζήτησε να στείλει ένα μήνυμα στον Γκουντάρα, είπε: «Καλημέρα Γρηγοράκο μου, να έχεις μια υπέροχη μέρα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved