Media

Ελένη Φιλίνη: «Έχω αποχωρήσει από παράσταση στην πρόβα τζενεράλε κι έγινε χαμός»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων γιατί αποχώρησε από τελική πρόβα παράστασης και ο λόγος που «συγκρούστηκε» με συνάδερφό της.

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Φιλίνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τελική πρόβα παράστασης αλλά και το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει δεχτεί.

Η ηθοποιός δηλώνει πως αγαπά το θέατρο αλλά χαίρεται με το τραγούδι. «Τραγουδάω στον “Μαγεμένο Αυλό” που είναι το στέκι του Μάνου Χατζιδάκη» αναφέρει.

Αναφορικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει βιώσει, λέει πως μίλησε για αυτές πριν 20 χρόνια ενώ περιέγραψε και ένα περιστατικό από την παιδική της ηλικία που τη σημάδεψε.

«Ήμουν 8 χρονών στο λεωφορείο και κάποιος με χούφτωσε. Το είπα στη μητέρα μου και του έφερε την τσάντα στο κεφάλι».

Ερωτώμενη εάν έχει φτάσει σε σημείο να αποχωρήσει από συνεργασία απαντά καταφατικά και αναφέρει πως έγινε σε πρόβα τελική. «Έγινε χαμός, ήταν γενικώς μια δύσκολη χρονιά για μένα και έλεγα πότε θα τελειώσει» συμπληρώνει.

«Το θέμα δημιουργήθηκε με έναν συμπρωταγωνιστή μου, επειδή είχα ένα νούμερο που έβγαζε γέλιο και ήθελε να μου το αφαιρέσει» εξηγεί, ενώ όπως λέει έτυχε να ξανασυνεργαστεί με τον ίδιο ύστερα από χρόνια, δίχως να υπάρχει πρόβλημα.

Σχετικά με τα μελλοντικά της καλλιτεχνικά σχέδια λέει πως ενδέχεται να γίνουν ορισμένες παραστάσεις για «Το καρέ του έρωτα» του Κώστα Πρετεντέρη, και παράλληλα αποκαλύπτει πως συζητάει για μια καινούρια κωμωδία «Το άνω κάτω».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved