Δανάη Παππά: Δάκρυσε on air με την έκπληξη του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη
Media

Δανάη Παππά: Δάκρυσε on air με την έκπληξη του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη

Η Δανάη Παππά η οποία υποδύεται την Θοδώρα στον Σασμός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Super Κατερίνα και έδωσε spoiler για τη σειρά του Alpha αλλά και συγκινήθηκε από την έκπληξη του αγαπημένου της!

Αρχικά η Δανάη Παππά είπε: «Είμαστε πολύ κοντά στο να μάθουμε τον δολοφόνο του Άγγελου. Βλέπουμε ότι κάπως έχει ανοίξει η βεντάλια και μπλέκονται οι ρόλοι στο τι έχει γίνει. Είναι πολύ ωραίο στο πώς φτάνουμε στο σημείο να μάθουμε τον δολοφόνο. Ο Μανώλης είναι ένας άνθρωπος που τα κρατάει όλα μέσα του και ξεσπάει. Και θα γίνει ξανά τέτοιο ξέσπασμα. Είναι περίεργη η σχέση του με τη σύντροφό του. Βλέπουμε και την Κλαίρη ότι δεν αντέχει και πρέπει να βρεθεί μία λύση. Ο Παύλος λείπει 20 χρόνια οπότε είναι ένας άνθρωπος που έχει μείνει στα παλιά και έδωσε το έναυσμα της βεντέτας και το ξεκίνησε όλο αυτό.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Προφανώς η Θοδώρα που έχει αλλάξει σαν χαρακτήρας πρέπει κάποια στιγμή να ορθοποδήσει. Έρχεται κάποιος στη ζωή της αλλά τώρα αν είναι εύκολο ή δύσκολο δεν το ξέρω. Πόνεσε πολύ τον κόσμο που έφυγε ο Πετρής οπότε μου λένε στον δρόμο “κακούργα γιατί τον έφαγες”. Μας βλέπουν πραγματικά σαν “Σασμό” αλλά είμαστε σαν οικογένεια όλοι μαζί. Με τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δεν συνειδητοποιούσαμε ότι μας έβλεπαν. Η αγάπη του κόσμου είναι τόσο μεγάλη και είναι τόσο συγκινητικό. Δεν έρχεται κάτι σε γάμο αλλά δολοφονίες υπάρχουν. Έτσι είναι οι βεντέτες.

Κατά τη διάρκεια που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης της έκανε έκπληξη μιλώντας για εκείνη σε ένα υπέροχο βίντεο και η Δανάη Παππά συγκινήθηκε.

«Αυτό το κορίτσι το θαυμάζουμε πάρα πολύ και είμαστε οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της. Εγώ και ο Σπίθας τη θαυμάζουμε και θα αναφέρω 3 λόγους. Ο πρώτος είναι ότι προσπαθεί να βοηθάει όλο τον κόσμο. Μακάρι να γνωρίζατε καλύτερα αυτό το κορίτσι. Ο δεύτερος είναι ότι μέσα στην καθημερινότητά μας η Δανάη προσπαθεί να δικαιολογήσει την κάθε άσχημη πράξη κάθε ανθρώπου. Ο τρίτος λόγος είναι που με αντέχεις Δανάη μου. Αυτά είχα να πω. Σε αγαπάμε πάρα πολύ εγώ και ο Σπίθας» είπε ο σύντροφός της.

Και συγκινημένη η ηθοποιός μετά τις δηλώσεις του, ανέφερε:

«Ήταν τόσο δύσκολο να το κάνει αυτό το πράγμα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσε να γίνει. Νομίζω ότι είναι λόγια που χρειαζόμαστε να ακούμε καμιά φορά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved