Χριστίνα Παππά: Πλάνταξε στο κλάμα στην Ελένη – «Δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτό που ένιωσα»
Media

Χριστίνα Παππά: Πλάνταξε στο κλάμα στην Ελένη – «Δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτό που ένιωσα»

Η Χριστίνα Παππά, η οποία έγινε γιαγιά πριν λίγες μέρες βρέθηκε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου  στην Ελένη Μενεγάκη και  λύγισε μιλώντας για την εγγονή της.

«Νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα. Μπορεί να μην βρισκόμαστε συχνά αλλά σ’ αγαπώ», είπε η ηθοποιός συναντώντας την Ελένη Μενεγάκη.

Η ίδια μίλησε για τη ζωή της στη Μύκονο αλλά και τον ερχομό της εγγονής της.

«Όσο περνάνε τα χρόνια, όσο και αν φαίνομαι δραστήρια, κουράζομαι πιο γρήγορα. Κάποια στιγμή καθόμουν και βρήκα ένα βιογραφικό με το πόσες δουλειές έχω κάνει και λέω είναι δυνατόν να τα κατάφερνα όλα αυτά; Γιατί ήμουν και μητέρα».

Για την περίοδο της μητρότητας, δήλωσε:

«Ήταν πολύ δύσκολο γιατί ήμουν μόνη μου, αλλά ευτυχώς είχα τη μητέρα και τη γιαγιά μου να με βοηθάνε. Είχα τρομερές ευθύνες γιατί έπρεπε να ήμουν και μητέρα και πατέρας».

Όπως λέει η ίδια, η μητέρα της, της στάθηκε εμπόδιο στην επαγγελματική της ζωή, αφού δεν την άφησε να κυνηγήσει καριέρα στο εξωτερικό.

«Είχα μια μεγάλη περίπτωση στο εξωτερικό και με ‘απείλησε’ ότι αν φύγω δε θα μου κρατήσει το παιδί, οπότε αναγκαστικά έπρεπε να κάτσω με τον μικρό».

Ωστόσο, όπως επισημαίνει: «Την άκουγα πολύ τη μητέρα μου, την είχα πολύ μέσα τη ζωή μου. Τώρα όχι τόσο πολύ. Ως έναν βαθμό, το ‘πρόσεχε’ που μου έλεγε, με έχει προφυλάξει γιατί, παρόλο που είμαι δυναμική, είμαι ευκολόπιστη».

Προσφάτως έγινε γιαγιά, η Χριστίνα Παππά και μίλησε για την σχέση που έχει με τον γιο της Δημήτρη και τη νύφη της.

«Πιστεύω ότι είμαι καλή πεθερά. Όταν το κορίτσι που έχει διαλέξει ο Δημήτρης έχει περάσει αυτά που έχει περάσει, νομίζω ότι έχει ανάγκη από στοργή. Ωστόσο, βάζω τα όριά μου, δεν τους κάνω όλα τα χατίρια».

Συγκινημένη μίλησε για τη γέννηση της εγγονής της.

«Και η Άννα και ο Δημήτρης ήταν πολύ γενναίοι σε όλο αυτό. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα που ένιωσα, δεν περιγράφονται με λόγια. Είμαι συνέχεια συγκινημένη».

Και τόνισε: «Είναι απίστευτα τα συναισθήματα. Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία, το είχαν έτσι και με τα πανάκια στο νοσοκομείο και έπαθα… δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που ένιωσα» και η Ελένη Μενεγάκη της τόνισε ότι δεν χρειάζεται να αισθάνεται άσχημα γιατί είναι κλάματα συγκίνησης για όλο αυτό το ευχάριστο που της συμβαίνει στη ζωή της!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved