Δανάη Μπάρκα: Ο χωρισμός, το νέο σπίτι και η ατάκα που τρέλανε την Μενεγάκη
Media

Δανάη Μπάρκα: Ο χωρισμός, το νέο σπίτι και η ατάκα που τρέλανε την Μενεγάκη

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη η Δανάη Μπάρκα, η οποία μίλησε για τον χωρισμό της, την μετακόμιση, αλλά δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιος άντρας της αρέσει και... να τρελάνει την παρουσιάστρια! 

«Πάντα έχω ένα σφίξιμο στις συνεντεύξεις, επειδή πρέπει να μιλήσω για μένα. Επειδή δε θέλω να στεναχωρήσω κανέναν, προσέχω πάντα τι λέω», είπε η Δανάη!

Η ίδια, μίλησε για την προσωπική της ζωή και το τέλος της πολύχρονης σχέσης της.

«Μετακόμισα στο Χαλάνδρι γιατί έμενα με το αγόρι μου. Μετά το τέλος της σχέσης μας, βρήκα σπίτι εκεί. Η σχέση μας ξεκίνησε αβίαστα, με το που γνωριστήκαμε ήρθε και η συγκατοίκηση γιατί περνούσαμε ωραία. Με την ίδια λογική αποφασίσαμε να το λήξουμε γιατί είδαμε ότι το ‘μαζί ερωτικά’ έπρεπε να ολοκληρωθεί. Αγαπιόμαστε και θα αγαπιόμαστε για πάντα».

«Στα προσωπικά μου είμαι όπου με πάει ο άνεμος και η καρδιά μου. Θα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου κάποια πράγματα, αλλά είμαι πιο αυθόρμητη απ’ όλους τους άλλους τομείς», προσέθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την καριέρα της, αποκαλύπτοντας ότι δεν το πολυσκέφτηκε να πει «ναι» στην παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής.

«Το σκέφτομαι συχνά αν φτιάχνουμε την τύχη μας εμείς ή αν είναι ισορροπία 50 – 50 με τις επιλογές μας. Υπάρχει το γραφτό του καθενός και το γιατί έχει γεννηθεί, αλλά και οι επιλογές παίζουν μεγάλο ρολό στο τι θα σου έρθει. Όλα έχουν την στιγμή τους».

Όπως είπε, η παρουσίαση της στην τηλεόραση, δεν ήταν κάτι που σκέφτηκε πολύ.

«Στην τηλεόραση δεν το σκέφτηκα. Είπα θα το κάνω και δεν ακούω κανέναν».

Όσο για την «αύρα» της και στην στάση της, σημείωσε: «Δεν είμαι πάντα χαρούμενη, είμαι πάντα αισιόδοξη. Στις μαύρες μου κάτι θα βρω να πιαστώ για να αντέξω, αλλά δεν είμαι πάντα χαρούμενη. Έχω στεναχώρια, άγχη, θα κλάψω, όμως δημόσια προτιμώ η εικόνα που υπάρχει να είναι της χαράς, το έχουμε ανάγκη».

Η ίδια μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, και την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

«Είμαι μαμούχαλη, η αγάπη που έχω για τη μαμά μου ξεπερνάει τα όρια. Ωστόσο είμαι ανεξάρτητη. Με φαντάζομαι μαμά, αν έρθει, με πολλή χαρά να έρθει, δεν το φοβάμαι αλλά καταλαβαίνω ότι είναι μια ιδιαίτερη σχέση. Θέλω να έρθει, όχι εκβιαστικά αλλά με τρέλα, με ερώτα, για να το ευχαριστηθώ».

Τέλος αποκάλυψε ποιος άντρας της αρέσει... Ο Μπεν Άφλεκ.

«Είχα μία σχέση με τον Μπεν Άφλεκ. Χώρισα και τα έφτιαξε με την Τζένιφερ. Πεθαίνω για τον Μπεν…» και η δήλωσή της αυτή τρέλανε την Ελένη Μενεγάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved