Media

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 8 παίκτες που είπαν το μεγάλο «ναι»

Gossip-tv Team

Το Survivor θα επιστρέψει και θα δούμε την εκδοχή του All Star! Ποια πρόσωπα όμως έχουν πει τα πρώτα «ναι»;

Το πρωί της Παρασκευής ο Γρηγόρης Μπάκας μέσα από την εκπομπή, Το Πρωινό, αποκάλυψε τα οκτώ πρόσωπα που έχουν ήδη αποδεχθεί την πρόταση για το Survivor All Star και θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο ξανά!

Είναι οι εξής: Ο Αλέξης Παππάς, ο Τζέιμς Καφετζής, ο νικητής Σάκης Κατσούλης, ο Νίκος Μπάρτζης που έφυγε άδοξα από το ριάλιτι λόγω τραυματισμού, η νικήτρια του survivor 2, Κατερίνα Δαλάκα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Εύη Σαλταφερίδου και η Ελευθερία Ελευθερίου

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα είναι στο ριάλιτι και είπε: «Πριν περίπου 10 μέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Δεν είναι εφικτό να συμμετάσχω ως παίκτης. Έχω υπογράψει για μια άλλη συνεργασία που δεν έχει να κάνει με το Survivor. Δεν είναι ότι φοβάμαι κάποιον ή κάτι, γιατί το είδα κι αυτό. Δεν μου επιτρέπεται να συμμετάσχω λόγω της άλλης συνεργασίας που υπέγραψα. Στο κλείσιμο της κουβέντας με την παραγωγή ειπώθηκε το ενδεχόμενο άλλου τρόπου συμμετοχής μου στο παιχνίδι»!

Δείτε το αποκαλυπτικό απόσπασμα από το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved