Media

Shaya: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας πριν μείνει έγκυος – «Έκανα μία σοβαρή επέμβαση»

Gossip-tv Team

Η Shaya μίλησε στη Ζωή Κρονάκη για τη μητρότητα, το σοβαρό πρόβλημα υγείας, τον σύζυγό της αλλά αναφέρθηκε και στα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα!

Η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Η μητέρα μου ερωτεύτηκε έναν Έλληνα και μετακομίσαμε από τη Σουηδία στην Ελλάδα. Άλλη νοοτροπία στη Σουηδία και άλλη στην Ελλάδα».

Και πρόσθεσε: «Πήγαινα στην αρχή σε αμερικανικό σχολείο αλλά αποφάσισα μόνη μετά να πάω Γυμνάσιο σε ελληνικό σχολείο χωρίς να ξέρω ούτε μία λέξη στα ελληνικά».

Και συνέχισε λέγοντας στην Ζωή Κρονάκη: «Ήμουν το μόνο σοκολατένιο κορίτσι στο σχολείο, με κοίταζαν όλοι, ήμουν θέαμα. Δεν μπορώ να πω ότι αντιμετώπισα ρατσισμό, υπήρχαν τα κλασικά παιδιά που έκαναν μπούλινγκ και ήταν 5 όλα κι όλα…»!

Η Shaya γνώρισε τον άντρα της πριν επτά χρόνια και έχουν απεκτήσει έναν γιο, τον 5χρονο Ιάσονα!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Γνώρισα τον σύζυγό μου το 2015 που ήταν ηχολήπτης στον Σφακιανάκη που ήταν και ο πιο εναλλακτικός άνθρωπος εκεί μέσα. Βρέθηκα να ανεβαίνω κάθε βράδυ στην κονσόλα δίπλα του, το κατάλαβα μετά από 3 μήνες ότι “όπα κάτι γίνεται εδώ”».

Τέλος, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα υγείας που είχε πριν μείνει έγκυος: «Είχα πρόβλημα με τη μήτρα μου και έπρεπε να κάνω μία σοβαρή επέμβαση. Ο θείος του άνδρα μου είναι ένας από τους καλύτερους γυναικολόγους στην Ευρώπη και με έκανε καινούρια και μετά από μισό χρόνο έμεινα έγκυος»!

Δείτε αποσπάσματα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Shaya: «Μου κλείστηκαν πολλές πόρτες. Είμαι μαύρη και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, είμαι περήφανη»

Shaya: Οι περισσότεροι μου έλεγαν “καλύτερα να μαζέψεις τη βαλίτσα σου και να φύγεις στο εξωτερικό”»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved