Media

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Μακάρι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι μέσα από τη σειρά»

Gossip-tv Team

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στον Νίκο Συρίγο και την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι για τη σειρά Maestro με την οποία επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια. 

Ο γνωστός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός αναφέρθηκε στα θέματα που πραγματεύεται η σειρά που έχει γράψει. Συγκεκριμένα είπε:
«Δεν περιγράφω μία "χάλια" κοινωνία στο Maestro, νομίζω ότι περιγράφω κάποια μοντέλα αυτής της κοινωνίας. Αποφάσισα και επέλεξα να ασχοληθώ με μοντέλα που υπάρχουν γύρω μας, με κοινωνικά ζητήματα και προσπάθησα να τα αφηγηθώ με καλλιτεχνική αξιοπρέπεια. Προσπάθησα να τα φωτίσω με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Δεν με αφήνει ανεπηρέαστο αυτή η πραγματικότητα και όλο αυτό που γίνεται».

Και συνέχισε τονίζοντας: «Μακάρι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι μέσα από τη σειρά. Εμένα αυτός είναι ο στόχος στη ζωή μου».

Όσο για τη Μαρία Καβογιάννη που υποδύεται στη σειρά μία κακοποιημένη γυναίκα, είπε στην κάμερα της εκπομπής:

«Είναι πολλοί οι λόγοι που μια γυναίκα αναγκάζεται να δέχεται κακοποιητικές συμπεριφορές. Είναι ο φόβος, η αδυναμία που ίσως νιώθει. Η σύγχρονη κοινωνία πρέπει να λύσει αυτά τα θέματα. Για εμένα, η συνεργασία με τον Χριστόφορο ήταν δώρο, χάρηκα πολύ».

Δείτε το βίντεο με όσα είπαν οι δύο καλλιτέχνες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved