Media

Σάσα Σταμάτη: «Ο Λιάγκας είναι σαρωτικός! Πολύ δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις δίπλα του»

Gossip-tv Team

H Σάσα Σταμάτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Αρχικά η Σάσα Σταμάτη μίλησε για το τέλος της Δούκισσας από το Πρωινό: «συμβαίνουν αυτά στην τηλεόραση, όπως συμβαίνουν σε όλους τους χώρους. Το πιο βασικό σε μια εκπομπή και γενικά σε μια εργασία ή φιλία είναι να υπάρχει χημεία. Αν δεν υπάρχει χημεία, όσο πιο νωρίς το καταλάβεις τόσο καλύτερα είναι. Άλλωστε η Δούκισσα θα κάνει κάτι άλλο, από ότι έμαθα, που νομίζω ότι της πάει πιο πολύ και είναι περισσότερο στο στιλ της. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος σαρωτικός, δηλαδή πολύ δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις δίπλα του, γιατί είναι και τόσα χρόνια, έχει εμπειρία, είναι πληθωρικός άνθρωπος».

Όσο για το τέλος της φιλίας της Μπακοδήμου και του Σεργουλόπουλου, είπε: «Οι δρόμοι της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Αυτοί ξέρουν καλύτερα. Εντάξει, δημοσιογράφοι είμαστε και θα το ρωτήσουμε και το καταλαβαίνω αυτό. Από κει και πέρα σημασία δεν έχουν οι ερωτήσεις αλλά έχουν οι απαντήσεις»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved