Media

Αποκαλυπτική η Πέγκυ Ζήνα: «Με το X- Factor δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Δεν μου αρέσει να κρίνω»

Gossip-tv Team

Η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για τη ζωή και την καθημερινότητά της, ενώ έκανε λόγο και για το X Factor που ήταν ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες που το κοινό έχει λατρέψει ανά τα χρόνια και την στηρίζει φανατικά σε κάθε νέο της βήμα επαγγελματικά.

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά, μιας και ήταν καλεσμένη του στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και έκανε λόγο για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να πει και την άποψή της για όλα τα μουσικά ριάλιτι, τονίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής ποτέ ξανά, μιας και δεν της άρεσε καθόλου αυτή η διαδικασία.

Η Πέγκυ Ζήνα είπε χαρακτηριστικά για το X Factor: «Και τότε με το X Factor δυσκολεύτηκα. Πέρα του ότι δεν μου άρεσε σαν διαδικασία να κρίνω τα παιδιά, ξέροντας ότι μετά το παιχνίδι δεν θα συμβούν και πολλά -γιατί αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήθελα να συμμετέχω. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προτείνω στα παιδιά να πάνε σε αυτού του είδους τα παιχνίδια γιατί δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Απλώς είναι μια εκπληκτική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πολύ σημαντικούς ανθρώπους και συναδέλφους και δημιουργούς, όπως και ανθρώπους που επιμελούνται την εικόνα τους και αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved