Media

Αδαμοπούλου: H σχέση της σήμερα με τον Παπαζήση, ο γιος της και ο χαμός της μητέρας της

Gossip-tv Team

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου μιλάει στη «Ελένη» για το γιο της, Ιάσωνα και τις σχέσεις που έχει με τον πρώην σύζυγό της, Ιωάννη Παπαζήση.

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου μιλάει για τον γιο της, Ιάσωνα, την προσπάθεια της να μην τον «φορτώνει» με δραστηριότητες για να ζει την ηλικία του και απαντά στο ερώτημα αν της φλερτάρουν οι άντρες, εξηγώντας ότι δεν ισχύει ότι «δεν υπάρχουν άντρες» απλά δεν πλησιάζουν τις γυναίκες γιατί «είναι ξινές».

Επίσης αναφέρεται στις σχέσεις της σήμερα με τον μπαμπά του μοναχογιού της, Ιωάννη Παπαζήση.

«Ο Ιάσωνας πηγαίνει β’ δημοτικού και του αρέσει το σχολείο, δεν γκρινιάζει». Επίσης σχολίασε για το πλήθος των δραστηριοτήτων που έχουν τα παιδιά σήμερα ότι οι περισσότεροι γονείς φορτώνουν τα παιδιά τους με δραστηριότητες για να καλύψουν δικά τους κενά και τόνισεότι πρέπει να τα αφήνουμε τα παιδιά να παίζουν.

«Με τον γιο μου απολαμβάνουμε να βλέπουμε ταινίες τρώγοντας ποπ κορν, κάνουμε πολλά αστεία και με τραβάει βιντεάκια. Τα τελευταία χρονιά προσπαθώ να μην παίρνω σοβαρά τον εαυτό μου».

Μίλησε επίσης και για τα παιδικά της χρόνια και περιέγραψε η Βανέσσα: «Όταν ήμουν παιδί κάθε καλοκαίρι πήγαινα στο χωριό μας στην Ανδριτσαίνα. Οι αναμνήσεις από εκεί είναι ο λόγος που έγινα συγγραφέας».

«Οι γονείς πρέπει να αφήνουν τα παιδιά να περνάνε χρόνο με τον παππού και τη γιαγιά. Ο ρόλος του είναι να τα κακομάθουν».

Σχετικά με την εφηβεία που πέρασε και η ίδια ανέφερε: «Έζησα την εφηβεία μου στα πατώματα, στις μαυρίλες μου… τώρα θέλω μόνο φως».

Παραδέχεται επίσης: «έχω κάνει ψυχοθεραπεία για ένα χρόνο και όσα μάθαινα τα δούλευα μέσα μου» και αναφέρει και την απώλεια την μητέρα της και είπε: «Πριν δυο χρόνια που έχασα την μητέρα του ένιωσα την παύση της παντοδυναμίας της μαμάς και κατάλαβα ότι η ζωή είναι το σήμερα».

Στο αν φλερτάρουν σήμερα οι άνδρες σχολίασε η Βανέσσα: «Με φλερτάρουν οι άνδρες. Οι γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν τις φλερτάρουν γιατί είναι «παγόβουνα» και το παίζουν απλά ωραίες».

«Ο έρωτας παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. ‘’Βράζει το αίμα μου’’».

Αναφορικά με τις σχέσεις που έχει με τον πρώην σύζυγό της σημείωσε: «Με τον Γιάννη Παπαζήσης κάνουμε και φιλικές κουβέντες εκτός από συζητήσεις που αφορούν στο παιδί μας».

Για τα επαγγελματικά της ανέφερε: «Έχω κάνει ντουέτο με τον Λάκη Παπαδόπουλο το ‘’Μια μέρα ακόμη’’ που είχε τραγουδήσει πρώτη φορά η Νάνα Μούσχουρη. Ξεκίνησα να γράφω το 2009 και από τότε που άνοιξε η πόρτα της συγγραφής βιβλίων δεν μπορεί να κλείσει».

Δείρε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved