Media

Ράδιο Αρβύλα: Έκαναν πρεμιέρα για 16η σεζόν και το Twitter τους «αποθέωσε» από τα πρώτα λεπτά!

Gossip-tv Team

Ράδιο Αρβύλα: Πρεμιέρα έκανε σήμερα το βράδυ (17-10) η αγαπημένη παρέα με τον Αντώνη Κανάκη, τον Χρήστο Κιούση και τον  Γιάννη Σερβετά και το Twitter, όπως ήταν αναμενόμενο, τους αποθέωσε. 

Η αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή ξεκίνησε για ακόμα μια χρονιά με μοναδικό σκοπό την διασκέδαση του τηλεοπτικού κοινού, που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζήσει απίθανες στιγμές γέλιου.

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν το βράδυ της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου 2022 μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας και έκαναν πρεμιέρα για 16η συνεχόμενη σεζόν. Η έναρξη της εκπομπής ήταν άκρως χιουμοριστική, μιας και όλη η παρέα υποδυόταν ότι έπεσε από διαστημόπλοιο Το διαστημόπλοιο στον πλανήτη «Σάτιρα».

Ο κυβερνήτης Αντώνης Κανάκης, μαζί με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση, άνοιξαν τις κεραίες του και πλέον λαμβάνουν περίεργα ηχητικά σήματα της πολιτικής, κοινωνικής και τηλεοπτικής επικαιρότητας. Όλη η παρέα δήλωσε, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής τους, ότι είναι έτοιμοι να γελάσουν όλοι μαζί, να γίνουν μια παρέα και να περάσουν, για ακόμα μια σεζόν φανταστικά.

«16η σεζόν του Ράδιο Αρβύλα! Κυρίες και κύριοι μεγαλώνουμε και πρέπει να πάμε γρήγορα γιατί έχουμε πάρα πολύ υλικό, δεν ξέραμε τι να πρωτο-βάλουμε στην πρώτη μας εκπομπή. Μας λείψατε και σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και όλα αυτά που μας στέλνετε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς» είπε στην αρχή της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Οι χρήστες του Twitter, από τα πρώτα κιόλας λεπτά ξεκίνησαν να σχολιάζουν μανιωδώς και να δηλώνουν ανυπόμονοι για όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουν στη συνέχεια!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved