Media

The Chase: Έβαλε τα κλάματα η Μπεκατώρου! Δεν πίστευε αυτό που συνέβη με τους παίκτες!

Gossip-tv Team

The Chase: Η Μαρία Μπεκατώρου απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο ευσυγκίνητη και ενθουσιώδης είναι αφού όταν έληξε το παιχνίδι, βούρκωσε, σχεδόν έβαλε τα κλάματα με την κατάληξη όσων είχαν συμβεί στην τελευταία καταδίωξη!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Δύο παίκτες κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του σημερινού επεισοδίου (19/10) έχοντας συγκεντρώσει ένα αρκετά υψηλό ποσό, στο σύνολο 11,700 ευρώ!

Οι δύο παίκτες είχαν καταφέρει να απαντήσουν στον πρώτο γύρο του τελικού 15 ερωτήσεις, κάτι που σήμαινε ότι για να χάσουν τα χρήματα, ο chaser που απόψε ήταν το Γεράκι, έπρεπε να τις απαντήσει όλες σωστά.

Ξεκίνησε λοιπόν η καταδίωξη με το Γεράκι, για ακόμα μία φορά να αποδεικνύει το εύρος των γνώσεών του.

Η ένταση ήταν ιδιαίτερη εκείνα τα δύο λεπτά που χρειάστηκαν για να έρθει το αποτέλεσμα αφού και οι παίκτες αποδείχτηκαν... σκληρά καρύδια!

Πράγματι, παρά τις γνώσεις του, το Γεράκι δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι την 15 ερώτηση, κάτι που σήμαινε αυτομάτως πως τα λεφτά πήγαιναν στους δύο παίκτες.

Η Μαρία Μπεκατώρου, ενθουσιασμένη που οι δύο παίκτες τα είχαν καταφέρει, βούρκωσε από χαρά, κάτι που δεν κατάφερε να κρύψει on camera.

Δείτε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved