Media

Η σπάνια εξομολόγηση της Πάολα για τον σύντροφό της, Βαφειάδη - Είναι ερωτευμένη και το φωνάζει

Gossip-tv Team

Full in love είναι η Πάολα με τον Λάζαρο Βαφειάδη. Η τραγουδίστρια έχει αποφασίσει να μην τραβάει τα φώτα της δημοσιότητάς με την προσωπική της ζωή αλλά με το τραγούδι, ωστόσο μερικές φορές κάνει μικρές εξαιρέσεις.

Μια σπάνια συνέντευξη στο Mega Κύπρου παραχώρησε η Πάολα, η οποία μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον λόγο που έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από την τηλεόραση, αλλά και για την καριέρα της.

Η Πάολα αρχικά ανέφερε:«Στην κορυφή δεν ξέρω αν είμαι και δεν ξέρω τι σημαίνει, τουλάχιστον για την Ελλάδα. Όσον αφορά το ότι δεν απασχολώ με την προσωπική μου ζωή, βέβαια τώρα τελευταία κάτι μαθαίνεται».

Και συμπλήρωσε:«Να ξέρετε πως ότι και να στέλνετε στα social media, δεν το διαβάζω ποτέ εγώ. Δεν ασχολούμαι με τα social media. Δεν μου αρέσει η τηλεόραση, αλλά ούτε και η υπερέκθεση που θα είχα αν ήμουν κριτής σε ένα talent show. Προτιμώ να κάθομαι σπίτι μου».

Η Πάολα για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Λάζαρο Βαφειάδη, είπε: «Αυτή η περίοδος της ζωής μου, είναι όπως και η προηγούμενη. Με όλους τους ερωτικούς συντρόφους που είχα στη ζωή μου ήμουν πάντα ερωτευμένη, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να είμαι μαζί τους».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved