Media

Η Κάκκαβα «κατακεραύνωσε» τον ΣΚΑΙ και ο Γκουντάρας προσπάθησε να το… σώσει - Άφωνη η Καινούργιου

Gossip-tv Team

Τεταμένες φαίνεται πως είναι οι σχέσεις ανάμεσα στον Σκαι και το ζεύγος Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα.

Η Νάταλι Κάκκαβα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Super Κατερίνα και μίλησε για όλα. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο που βρισκόταν και τον «πόλεμο» που δέχτηκαν από το κανάλι αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν από το κοινό.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου της εξομολογήθηκε πως ένιωσε να μην τους στηρίζει το κανάλι σε σχέση με την φετινή εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, εκείνη με έντονο ύφος δήλωσε: «Η λέξη πόλεμος και εμμονή είναι σκληρές. Το ότι όντως ήμασταν σε ένα περιβάλλον όχι τόσο φιλικό θα συμφωνήσω. Δεν το κατάλαβα ούτε κι εγώ γιατί έγινε, δεν έχω μιλήσει για όλο αυτό και προφανώς ούτε ο Γρηγόρης και σκεφτόμουν σήμερα αν είναι το timing καλό».

Για το Big Brother, η Νάταλι Κάκκαβα είπε: «Η πρόταση η αρχική ήταν πως ήθελαν ένα δίδυμο δημοσιογραφικό, το οποίο θα έχει ένα έντονα διαδραστικό ρόλο στο κομμάτι της παρουσίασης, με δημοσιογραφικές ερωτήσεις, πιθανότατα θα μπορούσαμε να μπαίναμε μέσα στο σπίτι, θα κάναμε συνεντεύξεις στους παίκτες. Πάμε στο πρώτο live και μας λένε ''δεν θα παρεκκλίνετε από το auto cue ούτε στο και''. Οι ερωτήσεις που μας άφηναν να κάνουμε στους παίκτες ήταν όλες γραμμένες, δεν είχαμε δικαίωμα να βγει η προσωπική μας σφράγισα και να βγει η δική μας προσωπικότητα ούτε στο ''τόσο''».

Και πρόσθεσε: «Μια φορά θυμάμαι να κάνω μια ερώτηση εκτός σκαλέτας και άνθρωπος της παραγωγής με πήρε τηλέφωνο στις 4 το βράδυ και με ξέσκισε».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας προσπάθησε να «σώσει» λίγο την κατάσταση χωρίς όμως να διαφωνεί μαζί της. Μάλιστα ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ήθελε να αποχωρήσει από το σόου.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα αποκάλυψαν.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved