Media

Γιώργος Κωνσταντίνου: Η εξομολόγηση για την μητέρα του που συγκίνησε τους τηλεθεατές

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου παραχώρησε μια εφ 'όλης της ύλης συνέντευξη και αποκάλυψε το πόσο του στοίχισε όταν έχασε τη μητέρα του

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Γιώργος Κωνσταντίνου ύστερα από 64 ολόκληρα χρόνια στο θέατρο, έπαιξε για πρώτη φορά τραγωδία, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία, απόδειξη ότι καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της πλούσιας καριέρας δεν έχει σταματήσει να τολμά και να πειραματίζεται.

Ο μεγάλος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Αυτός κι ο Άλλος και έκανε αναδρομή στους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αυτοβιογραφία του και το πόσο του στοίχισε όταν έχασε τη μητέρα του.

«Συναισθηματικό τον εαυτό μου μπορώ να τον πω. Τώρα το τρυφερός είναι πιο αφηρημένο πράγμα. Περισσότερο το συναίσθημα είναι αυτό που με αγγίζει τώρα πια. Πιστεύω ότι αυτό είναι το DNA, που πήρα από τη μητέρα μου. Η μητέρα μου ήταν ένας άγιος άνθρωπος. Ζούσε επειδή ανέπνεα εγώ» είπε αρχικά ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Μου είχε πει ότι δεν θέλω να πεθάνω, γιατί δεν θα σε βλέπω. Αυτό το πράγμα με στιγμάτισε και το έχω γράψει. Φαντάσου τι συναίσθημα υπήρχε και τι ομφάλιος λώρος που κόπηκε απότομα. Ευτυχώς αυτά τα πήρα από τη μητέρα μου γιατί ο πατέρας μου δεν ήταν έτσι» πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved