Media

Μαρία Καβογιάννη: «Όταν έπαιζα την Ασπασία στο "Ντόλτσε Βίτα" ήμουν έγκυος»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Καβογιάννη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, αλλά και για τον ρόλο της Ασπασίας, που όταν τον είχε ενσαρκώσει ήταν έγκυος. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η Μαρία Καβογιάννη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. Η μεγάλη ηθοποιός, που φέτος παρακολουθούμε μέσα από την νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Maestro", βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ με την Τζένη Θεωνά και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για την περίοδο που ήταν έγκυος.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ ωραία. Σε μια γειτονιά στον Βύρωνα. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν ξέρω πώς παρασύρθηκα. Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια. Τελείωσα το σχολείο, πήγα σε μια σχολή, πέρασα στην ΑΣΟΕΕ. Είμαι πολύ οικονομολόγος, είμαι πρακτικός νους. Μετά έγινα δασκάλα. Σαν δασκάλα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη και ήθελα να δώσω στα παιδιά πάρα πολλές πληροφορίες, να μάθουν πολλά πράγματα, κυρίως για τέχνη.

Είχα όλες τις τάξεις του δημοτικού, ήμουν δασκάλα 7 χρόνια. Ήμουν πολύ φιλότιμη δασκάλα, ήθελα να κάνω ό,τι μπορούσα για τα παιδιά, ανεξάρτητα από τη μεγάλη μου ανάγκη να τους μάθω τέχνη. Δίδαξα και πάρα πολλά άλλα μαθήματα, όπως Γεωγραφία , Ανθρωπολογία, Ιστορία και έχω πολλές αναμνήσεις. Στα “Εγκλήματα”, η Κορίνα δασκάλα ήταν ένα κομμάτι παρμένο από τη ζωή μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Όσον αφορά τον ρόλο της Ασπασίας στη σειρά "Ντόλτσε Βίτα" που τότε ήταν έγκυος, η Μαρία Καβογιάννη είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή η εμπειρία ήταν αστεία, γιατί αυτή η ηρωίδα ήταν παρθένα και τα παιδιά δεν θέλανε που γράφανε δεν θέλανε δείξουμε ότι αυτή η κοπέλα έπαθε ένα ανεμογκάστρι. Φουσκώνοντας η κοιλιά, κάπως έπρεπε να την κρύβουμε και έτσι σε όλη τη διάρκεια του έργου έπαιζα με κάτι μαξιλάρια τα οποία κρατούσα».

«Αυτή η επικείμενη γέννα ήταν ένα γεγονός, το οποίο μου έφερε την αρχή μιας ωραίας πορείας. Το Ντόλτσε Βίτα που έφερε ένα ωραίο ξεκίνημα στη ζωή μου, το ξεκίνημα έγινα μαζί με το θαύμα της γέννας και έτσι αυτά συμβάδισαν σαν η ζωή να μου έλεγε ότι αυτά θα πάνε μαζί»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved