Media

Έξαλλος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Σοφία Μουτίδου: «Τι θέλει να προσκυνάμε όλοι;»

Gossip-tv Team

Εκτός εαυτού ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου κατά της Κατερίνας Καινούργιου.

Η κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου και της Σοφίας Μουτίδου κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όπως είναι φυσικό οι εκπομπές δεν μπορούσαν να μην το σχολιάσουν.

Έτσι, η εκπομπή, Open Weekend πρόβαλλε το βίντεο «καταπέλτη» της Σοφίας Μουτίδου κατά της Κατερίνας Καινούργιου μετά την αντίδραση της παρουσιάστριας σε ένα σχόλιο που έκανε η ηθοποιός σε φωτογραφία της.

Μετά το τέλος του συγκεκριμένου αποσπάσματος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας φανερά ενοχλημένος ξέσπασε με την αντίδραση της Σοφίας Μουτίδου, με τον ίδιο να θέτει το ερώτημα, τι θέλει τελικά η ηθοποιός αφού κάθε φορά που κάποιος εκφράζει αντίθετη άποψη από τη δική της, του επιτίθεται.

«Εγώ δεν έχω καταλάβει, η Σοφία Μουτίδου τι θέλει τελικά; Τι θέλει; Με τι θα είναι ικανοποιημένη; Να προσκυνάμε όλοι τα βίντεο της τα συγχυσμένα; Να καταλαβαίνουμε τι λέει; Τι θέλει να κάνει; Τον εισαγγελέα στην τηλεόραση; Όποτε κάποιος δεν παίρνει το μέρος της θα βγαίνει να τον κράζει με αυτό το βίντεο το τρομακτικό με την κάμερα στο πρόσωπο;» είπε έξαλλος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved