Media

Κορινθίου: Οι «μπηχτές» του Λιάγκα για τους «εχθρούς» του Πρωινού και το μέλλον της στην εκπομπή!

Gossip-tv Team

H Mαρία Κορινθίου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις σχετικά με την εκπομπή "Το Πρωινό" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Η Μαρία Κορινθίου έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες δίπλα στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο "Πρωινό" με την ηθοποιό να είναι κατενθουσιασμένη!

Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή "Open Weekend" και μίλησε σχετικά με όλη της την εμπειρία στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν την απασχολούν καθόλου τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά την ενδιαφέρει ο κόσμος καθαρά.

«Είμαι μια χαρά στο Πρωινό. Δε βλέπω τον ανταγωνισμό, ούτε τα νούμερα. Είναι ό,τι βλέπω από εσάς και ό,τι πιάνει το ραντάρ μου. Δε με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης. Εμένα με νοιάζει ο κόσμος. Δε μπαίνω καν στη διαδικασία να δω τα νούμερα. Ούτε καν. Δε θέλω να μπω στο πρώτο κομμάτι της εκπομπής με την επικαιρότητα. Ενημερώνομαι, ξέρω ακριβώς τις ειδήσεις και την επικαιρότητα αλλά δεν… Δεν μπορώ… Αυτό το πράγμα…Πραγματικά δε ξέρω πως αντέχουν να έχουν καθημερινά τόσο άμεση επαφή με την επικαιρότητα. Είναι ψυχοφθόρο… Δε θέλω, μια χαρά είμαι»

«Αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν μπηχτή, ήταν νάζι. Δε ξέρω ποιοί είναι οι εχθροί που είπε. Ούτε σε αυτά δίνω σημασία εγώ»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved