Media

Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν τα χώνευα ποτέ τα νούμερα, από πέρυσι ασχολούμαι λίγο παραπάνω»

Gossip-tv Team

H Mπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα στην Σίσσυ Χρηστίδου, κάνοντας λόγο για την αισιοδοξία της, που είναι πηγαία, αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες και η αλήθεια είναι ότι το κοινό την παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την εκπομπή της στο Open "Ποιός είναι πρωινιάτικα".

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 23 Οκτωβρίου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega "Χαμογέλα και πάλι". Η παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα και οι δυο παρουσιάστριες πέρασαν φανταστικά καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης. Η Μπέττυ Μαγγίρα, με την πηγαία αισιοδοξία της μπήκε μέσα στο στούντιο και όλοι μαζί ξεκίνησαν να συζητούν για όλους και για όλα.

Όσον αφορά την εκπομπή της και τα νούμερα της τηλεθέασης, ανέφερε: «Είδαμε ότι δεν μας πηγαίνει, δεν είμαστε εμείς αυτό και είπαμε να μείνουμε σταθεροί στη ψυχαγωγία. Η ομάδα μου, μου δίνει ενέργεια, την αγαπώ, δεν είμαστε τυχαία αυτοί οι άνθρωποι μαζί. Είναι ζόρι να διαβάζω τις άσχημες ειδήσεις και να βγαίνω στην εκπομπή σα να μη συμβαίνει αυτό»

«Δεν τα χώνευα ποτέ τα νούμερα, από πέρυσι ασχολούμαι λίγο παραπάνω, δεν τα βάζω ως γνώμονα και δεν το λέω επειδή δεν είμαι πρώτη, αλλά γιατί μοιράζεται πολύ η πίτα φέτος»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved