Media

Σκορδά: H αντίδρασή της on air για την κόντρα Καινούργιου-Μουτίδου - «Κανέναν δεν στοχοποιείς…»

Gossip-tv Team

H Φαίη Σκορδά σχολίασε την κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με την Σοφία Μουτίδου!

Να σας θυμίσουμε ότι η Σοφία πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία της παρουσιάστριας και της Δέσποινας Βανδή από τα παρασκήνια του J2US και έγραψε: «λίγο ακόμα πρέπει»!

Και η Κατερίνα Καινούργιου μέσω instastories, αντέδρασε γράφοντας: «Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου. Της κάναμε κάτι; Την ενόχλησε κάτι στη φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά… Αλήθεια… δεν καταλαβαίνω! Καλό βράδυ. Τα κορίτσια στηρίζουν τα κορίτσια. Εγώ πάντως αυτό θα το τηρώ για ΠΑΝΤΑ. Έτσι με έμαθε η μαμά μου. Καλό βράδυ φίλοι μου».

Η Φαίη Σκορδά σχόλιασε στον αέρα της εκπομπής, Πρωινό μας την κόντρα των δύο γυναικών:

«Κανέναν δεν στοχοποιείς για την εμφάνισή του, όχι μόνο την Κατερίνα αν έχει κάνει αγώνα. Για μένα όμορφη ήταν και πριν, όμορφη είναι και τώρα. Αυτό είναι προσωπική επιλογή το αν θες να κάνεις κάποια πράγματα. Η Μουτίδου αυτό που λέει είναι ότι δεν εννοούσε τις πλαστικές»!

Και υπογράμμισε η Φαίη: «Εγώ δεν απαντάω ποτέ. Στην πορεία και μέσα στα χρόνια φαίνεται τι είναι ο καθένας αλλά τελικά δεν ξέρω αν είναι το σωστό. Εμένα μου αρέσει που η Κατερίνα απαντάει- όχι για το συγκεκριμένο- και δεν άφησε κάτι να πέσει. Προχθές της έγραφε κάποιος ότι ήταν σε ένα εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη και είχε μια άσχημη συμπεριφορά και βγήκε και απάντησε. Ήταν σαν λέει “έχετε στοιχεία”; Γιατί να αφήνεις να αιωρείται κάτι;».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved