Media

Ουγγαρέζος: Η συνεργασία με τη Μενεγάκη,το συμβόλαιο με το Mega και το τηλεοπτικό φλερτ με τη Σκορδά

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στο Πρωινό μας για τις φήμες που υπάρχουν τελευταία για το επαγγελματικό φλερτ με τη Φαίη Σκορδά, αλλά και τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Περίεργο αυτό που μου λες τώρα. Το ξέρετε ότι για τη Φαίη, που είχα μεγάλο κόλλημα πιτσιρικάς, την έπαιρνα τηλέφωνο στο ραδιόφωνο.

Μεσολάβησαν πολλά, είναι αδελφή μου η Φαίη. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Η Τσολάκη τα έχει κάνει όλα αυτά, η επίσης φίλη μας. Ευχαριστώ πολύ και τα παιδιά που ασχολήθηκαν τόσο πολύ μαζί μου, αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Έχω συμβόλαιο και τιμώ τα συμβόλαιά μου μέχρι κεραίας. Και η Φαίη ξέρω ότι δεν θα μου έκανε ποτέ πρόταση μεσούσης της σεζόν»!

Και πρόσθεσε:«όσο δεσμεύομαι από συμβόλαια, η Φαίη Σκορδά έχει αυτή την επαγγελματική ηθική».

Για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, είπε: «Είμαστε πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος. Ετοιμάζουμε και πράγματα. Όχι μόνο είμαστε πολύ καλά, αλλά πάμε και παρακάτω. Θα κάνουμε και διάφορα πράγματα τώρα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Μακάρι να έκανα τη δική μου εκπομπή. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και δε μπορώ να σου πω ότι δεν έχω φιλοδοξίες».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved