Media

Γιώργος Αυτιάς: «Ψάχνω το “κάτι άλλο” – Δεν μπορείς να είσαι μια ζωή στην τηλεόραση»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το γεγονός ότι ψάχνει και κάτι άλλο εκτός τηλεόρασης, και παραδέχτηκε ότι την τηλεόραση πρέπει να την αφήνει κάποιος, όταν μεσουρανεί.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για την τηλεόραση, τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και τη Φαίη Σκορδά που αυτή τη σεζόν είναι στον ΣΚΑΪ!

«Αυτή η σεζόν θα γράψει τα πρώτα νούμερα γύρω στα Χριστούγεννα, το δεύτερο ζύγισμα θα γίνει τον Φεβρουάριο και αρχές Μάρτιου θα δούμε και τους νικητές. Η τηλεόραση είναι το πιο δυνατό άθλημα, νικητής είναι αυτός που μπορεί να είναι στον κόσμο και να παράγει είδηση», είπε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς.

Έπειτα, Ο Γιώργος Αυτιάς αναφέρθηκε στην εμπειρία που έχει αποκτήσει από την τηλεόραση, συμπληρώνοντας δε ότι όλα έχουν ένα «τέλος».

«Όταν έναν κύκλο τον ολοκληρώνεις, μετά χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο, αυτό το άλλο ψάχνω, όχι στην τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν είναι μοναστήρι η μητροπολιτικός ναός να είσαι μια ζωή εκεί. Την τηλεόραση πρέπει να τελειώνεις και να το αποφασίζεις την στιγμή που μεσουρανείς», πρόσθεσε.

Για τις ψυχαγωγικές εκπομπές και το infotainment, ο παρουσιαστής τόνισε πως, «μια ψυχαγωγική εκπομπή φυσικά και πρέπει να έχει πινελιές επικαιρότητας».

Τέλος, ο Γιώργος Αυτιάς αναφέρθηκε και στην Φαίη Σκορδά.

«Είμαι στον ΣΚΑΙ και είμαι για οποιαδήποτε εκπομπή και είναι χαρά μου που ήρθε η Φαίη», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αυτιάς: «Θα έχουμε δύσκολο χειμώνα»

Σκορδά - Αυτιάς: Η συνάντηση μετά από δέκα χρόνια και η ανακοίνωση που μας άφησε άφωνους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved