Media

Πάρης Καραγιαννόπουλος: Αγνώριστος ο τραγουδιστής του «Μαγκάβα Τουτ» 24 χρόνια μετά- Τι κάνει σήμερα

Gossip-tv Team

 Ο  Πάρης Καραγιαννόπουλος 24 χρόνια μετά το επιτυχημένο ντουέτο με την Άννα Βίσση «Μαγκάβα Τουτ» μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη ζωή του σήμερα αλλά και όσα θυμάται από την συνεργασία του με τον Νίκο Καρβέλα και τη Άννα Βίσση!

Αρχικά είπε: «Είχα ξεκινήσει από τους “Ψίθυρους καρδιάς” και μέσα από την γνωριμία με τον Απόστολο Γκλέτσο. Με πήγε στην Βίσση και εκεί είδα τον Καρβέλα. Μου λέει πες μας ένα τραγούδι και του λέω ένα τσιγγάνικο – ισπανικό. Εσύ μου λέει η Βίσση θα εμφανίζεσαι μαζί μου στα μαγαζιά από φέτος θα έχουμε μαζί ένα ντουέτο», ανέφερε αρχικά ο Πάρης.

Και πρόσθεσε: «Εκείνη την εποχή ο Νίκος Καρβέλας μου είχε πει να μην “πουλήσω” τους ανθρώπους που με βοηθάνε. Αυτό το κράτησα. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με την Άννα Βίσση, απλά τελείωσε η συνεργασία μας. Έχουμε καμιά δεκαετία να μιλήσουμε», ανέφερε ο Πάρης ο οποίος αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα. «Πάρη με βάφτισε η Άννα Βίσση είναι καλλιτεχνικό. Χρήστος είναι το δικό μου όνομα. Το Πάρης είναι το όνομα του πατέρα μου»

Και υπογράμμισε ο Πάρης Καραγιαννόπουλος πως θα συνεχίσει να κυνηγά τα όνειρά του, αφού αυτή την περίοδο κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved