Media

Ελένη Ράντου: «Από την εγκυμοσύνη και μετά, ο φόβος μπήκε στη ζωή μου. Μέχρι τότε δεν τον ήξερα»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Ράντου, σε συνέντευξη που παραχώρησε, υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τη σχέση της με το θέατρο, αλλά και για περίοδο που ήταν έγκυος, που απέκτησε πολλές φοβίες.

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει, από κωμικούς, μέχρι και δραματικούς.

Η Ελένη Ράντου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Art Week" της ΕΡΤ και υπήρξε άκρως εξομολογική στη Λένα Αρώνη, κάνοντας λόγο για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών θεμάτων, τα οποία τέθηκαν επί τάπητος, η Ελένη Ράντου αναφέρθηκε εκτενώς σε όλη της την πορεία στην υποκριτική τέχνη, αλλά και σε όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί κατά καιρούς στη ζωή της.

Η Ελένη Ράντου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω πως έχω πιο ουσιαστικό χώρο από τον θεατρικό χώρο, αναπνέω μέσα στο θέατρο, νιώθω είναι ο ζωτικός μου χώρος... «Ο φόβος άρχισε να μπαίνει πολύ έντονα αφότου γέννησε. Κλείνει ένας κύκλος εκεί και όταν γίνεις γονιός, από την εγκυμοσύνη και μετά μπαίνει ένας φόβος. Καλωσόρισα τον φόβο στη ζωή μου. Μέχρι τότε δεν τον ήξερα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved