Media

Παπακαλιάτης: H μεγάλη απουσία από την τηλεόραση, το Maestro και το δοκιμαστικό για τον Τιτανικό!

Gossip-tv Team

O Xριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μιας και βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (26-10) στον καναπέ του Στούντιο 4.

Τη φετινή σεζόν, ο ηθοποιός, σεναριογράφος, αλλά και σκηνοθέτης, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από τη νέα του τηλεοπτική σειρά με τίτλο "Maestro" που προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για όλους και για όλα, δεν δίστασε να πει πώς έχει περάσει στο παρελθόν από casting για μια σκηνή του Τιτανικού. Παράλληλα, έκανε λόγο για την αποχή του από την τηλεόραση και την ενασχόλησή του περισσότερο με τον κινηματογράφο!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε χαρακτηριστικά: «Παίξαμε μια σκηνή με έναν ηθοποιό, αλλά δεν μου έλεγε για ποια ταινία είναι. Μου είπε ότι είναι για ένα πολύ γνωστό πλοίο που βυθίστηκε. Έχω κάνει δοκιμαστικό για τον Τιτανικό! Μετά από δύο χρόνια που είδα την ταινία λέω… «Άι στο δι@ολο! Αυτό θα έκανα;»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Όσον αφορά την αρχή της καριέρας του, την αμφισβήτηση και μετέπειτα την πορεία του και την χρόνια αποχή του από την τηλεόραση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε χαρακτηριστικά:

«Από τα κανάλια είχα αμφισβήτηση και άρνηση στην αρχή της καριέρας μου. Δεν επηρεάστηκα γιατί είχα όλη την ορμή και το πείσμα. Όταν είσαι 24 ετών και κάνεις αυτό που αγαπάς νιώθεις ότι έχεις πιάσει τον κόσμο! Είχα ταχύτητα, αυτό που έχουν όλα τα νέα παιδιά. Όλοι έχουμε τα θέματα μας. Τώρα λόγω ηλικίας σε κάποια πράγματα έχουμε ωριμάσει. Συνειδητοποιείς κάποια πράγματα. Βρέθηκα στους “Φρουρούς της Αχαΐας” μέσα από μια αγγελία. Ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική»

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

«Η ταινία “Ένας άλλος κόσμος” πήρε διανομή στο εξωτερικό και άρχισα να ταξιδεύω. Όταν πήγα στην Αμερική ήρθαν ατζέντηδες και άνθρωποι και εγώ ήθελα να κατεβάσω ρολά από τα πάντα, ήθελα να μη δουλεύω, ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί πάρα πολύ. Έπαθα burn out. Πήρα αεροπλάνο και έφυγα τρέχοντας. Είχα Έλληνες φίλους στην Αμερική και απέκτησα εκεί μια ζωή. Παράλληλα έγραφα και πήγαινα βόλτες, ήμουν ήρεμος. Δεν ήθελα να δουλέψω. Έγραψα μια ταινία αλλά δεν γυρίστηκε γιατί ήρθε η πανδημία»

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved