Media

Μαρία Μπακοδήμου: Ο δεύτερος γάμος που δεν προχώρησε και οι «δυσκολίες» στις σχέσεις

Gossip-tv Team

Την Μαρία Μπακοδήμου, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Γεια σου».

Με αφορμή αυτό το νέο της επαγγελματικό βήμα, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Πρωινό Μας» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τον δεύτερο γάμο στον οποίο έφτασε πολύ κοντά αλλά τελικά δεν προχώρησε.

«Πέρασε από το μυαλό μου για κάποια διαστήματα να ξανακάνω οικογένεια αλλά όχι με την έννοια του γάμου, ειδικά αν δεν είναι κάποιος ο οποίος έχει κι αυτός ένα διαζύγιο και παιδιά, με κάποιον που δεν έχει κάνει παιδιά και που μπορεί να θελήσει να αποκτήσει παιδιά, δεν ήμουν πολύ διατεθειμένη να προχωρήσω», εξομολογήθηκε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Και πρόσθεσε:«Με έναν τέτοιο άνθρωπο δε γινόμασταν οικογένεια, με την έννοια του να μένει στο σπίτι, να μπει στην οικογένειά μας κανονικά… Άκουγα πάντα την καρδιά μου αλλά οι συνθήκες δεν έβγαιναν μετά. Έφτασα κοντά στον δεύτερο γάμο αλλά δεν έγινε κάτι. Είναι δύσκολες οι σχέσεις έτσι κι αλλιώς. Στο διάστημα που τα παιδιά ήταν μικρά και με χρειαζόντουσαν περισσότερο, ήμουν πολύ εκεί. Οπότε είναι ένα κομμάτι που στερήθηκα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved