Media

Σκορδά: Το τηλεφώνημα στη Σουλιώτη μετά τις δηλώσεις - «φωτιά» - «Η συνέντευξη πετσοκόφτηκε»

Gossip-tv Team

 

Η Φαίη Σκορδά τηλεφώνησε νυχτιάτικα στην Ιωάννα Σουλιώτη, η οποία έκανε δηλώσεις «φωτιά» κατά της παρουσιάστριας.

Η Ιωάννα Σουλιώτη είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της:

«Αυτή η συνέντευξη με πήγε σχεδόν έναν αιώνα πίσω! Κυριολεκτικά, είχα να δω τέτοια δημοσιογραφία από τα τέλη του 20ου αιώνα. Η συνέντευξη που μου ζητήθηκε δεν αφορούσε το GNTM, φυσικά μέσα στη ροή των ερωτήσεων θα υπήρχαν και θέματα της επικαιρότητας, αλλά συμφώνησα με την αρχισυνταξία της εκπομπής για μια προσωπική συνέντευξη – πορτρέτο. Τελικά προβλήθηκε μια απάντηση που είχαν πετσοκόψει – «φτιάξει» κιόλας στο μοντάζ για τη δημιουργία εντυπώσεων.».

Και πρόσθεσε στο περιοδικό ΕΓΩ: «Θα πω μόνο πως ήταν επιεικώς απαράδεκτο. Φυσικά και δεν έχω κανένα παράπονο από το GNTM, έχω όμως τα νεύρα μου, και πολλά μάλιστα με τους συντελεστές και εντέλει με την εκπομπή της Φαίης για τον τρόπο που προέβαλαν, παρουσίασαν και χειρίστηκαν μια προσωπική συνέντευξη – πορτρέτο. Αυτή είναι η τηλεόραση που απεχθάνομαι, που σιχαίνομαι. Στεναχωρήθηκα, εκνευρίστηκα και προβληματίστηκα πρέπει να σου πω. Μετά από τόσα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας και εμπειρίας περίμενα να δω τη Φαίη Σκορδά, όπως έχει εξελιχθεί και όχι όπως ξεκινούσε.

Για μένα η πορεία της μέχρι τώρα μόνο ανοδική ήταν και την εκτιμώ και την πιστεύω. Οφείλει όμως και ειδικά σε αυτή την μεταβατική περίοδο της καριέρας της να προσέχει τους συνεργάτες της και πως αυτοί διαχειρίζονται το όνομα της και την εκπομπή της. Θα σου πω μόνο πως μετά από αυτή την συνέντευξη, για την οποία αρνήθηκα άλλες δύο και πολύ λυπάμαι για αυτό, σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω τις μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις» ήταν η δήλωση της Ιωάννας Σουλιώτη σχετικά με το «Πρωινό μας».

Η Φαίη Σκορδά απάντησε σήμερα μέσω της εκπομπής της: «Πριν πάμε στο επόμενό μας θέμα, να πω λίγο, επειδή το βράδυ θέλω να κοιμάμαι ήσυχη. Διάβασα μία συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Σουλιώτη και θέλω να το κάνω, γιατί έτσι είναι το σωστό για εμένα και αναφέρθηκε σε μία συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό μας και δεν ήταν αυτό που αρμόζει σε εμένα, στην εκπομπή και στην ίδια προφανώς… Συγγνώμη που σε κάλεσα στις 12 τη νύχτα. Τότε ηρεμώ και με όλα»!

Και στη συνέχεια το πρώην μοντέλο βγήκε τηλεφωνικά και είπε:

«Πραγματικά στενοχωρήθηκα για εκείνη τη συνέντευξη που είχε δοθεί και πετσοκόφτηκε. Ήταν τελείως διαφορετική από αυτό που είχα δώσει κι εκνευρίστηκα. Και γι’ αυτό άλλωστε μίλησα στο περιοδικό ΕΓΩ για τον λόγο αυτό»,

Οι δύο γυναίκες τόνισαν ότι θα τα πουν τη Δευτέρα στην εκπομπή, Πρωινό μας!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το πρωινό Μας!

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε η Σκορδά: «Θα το πω, δεν αντέχω! Τους φυγάδευσαν από πίσω; Είναι δυνατόν;» - Τι συνέβη;

Πρωινό Μας: Απίστευτες ατάκες για GNTM: «Άκομψο και βαθιά αντιαισθητικό – Είναι αρπαχτή όλο αυτό»

Χαμός στο Πρωινό Μας: «Συγγνώμη, θα μου βάλεις χέρι επειδή είμαι με τον Τσαλίκη;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved