Media

Μαρία Μπακοδήμου: Μιλά πρώτη φορά για τις μεγάλες αλλαγές στην εκπομπή της

Gossip-tv Team

H Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στο «Breakfast@Star» για τις αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή της, το Just the 2 of Us αλλά και τη σχέση της με τους δυο της γιους.

Αρχικά για την εκπομπή, Γειά σου, τόνισε: «Μου αρέσει τελικά που η εκπομπή είναι Σαββατοκύριακο, γιατί έχεις χρόνο μέσα στη βδομάδα να δρομολογήσεις κάποια πράγματα. Δεν έχει τύχει ποτέ να είμαι σε μία ζώνη που απέναντι να υπάρχει κενό. Πάντα κάποιος υπήρχε. Δεν είναι ποτέ ο ανταγωνισμός ένας παράγοντας που θα με επηρεάσει» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου για τον φετινό ανταγωνισμό με τη Ναταλία Γερμανού και το DOT, ενώ πρόσθεσε: «Η πρόκληση είναι να υπογράφω μία εκπομπή που μου αρέσει, να είμαι μέσα στην εκπομπή η Μαρία που θέλω».

Και υπογράμμισε:: «Η εκπομπή στήθηκε στα μέσα προς τέλη καλοκαιριού. Έγιναν βιαστικά τα πράγματα και δεν είχες τη δυνατότητα να στήσεις μία εκπομπή έτσι ακριβώς όπως την είχες φανταστεί. Κάποιες αλλαγές πάντα χρειάζονται. Μέχρι τώρα μας έχουν βγει σε καλό. Για παράδειγμα, χάρηκα πάρα πολύ που μπήκε ο Ισίδωρος Φίκαρης. Νιώθω ότι η εκπομπή δυνάμωσε κι άλλο».

Για τη σχέση με τους δυο γιους της, είπε: «Είμαι Ελληνίδα μάνα με τους γιους μου. Για οτιδήποτε συμβεί θα είμαι εκεί και εγώ και ο πατέρας τους, για όλα τα ζητήματα. Δύσκολα θα έβλεπα τον γιο μου, τον Νικήτα, σε πάνελ δίπλα μου, γιατί δε θέλω να υπάρχει ομφάλιος λώρος επαγγελματικά. Εκτός κι αν ήταν κάποια φοβερή ιδέα που την κάναμε οι δυο μας».

Όσον αφορά το Just the 2 of Us, υπογράμμισε: «Ήταν ένα ωραίο πάρτι κάθε Σάββατο βράδυ. Είχαμε περάσει τότε και δυο χρόνια καραντίνα οπότε το ότι είχαμε κάθε Σάββατο βράδυ αυτό το πάρτι και έπρεπε να μπω σε ένα στενό φόρεμα με κράτησε από το να βάλω κιλά στην καραντίνα. Είμαι παρουσιάστρια, όμως, και όχι κριτής. Μου είχε λείψει η δουλειά μου, γι’ αυτό και είπα όχι».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved