Media

Μαρίνα Παντζοπούλου: Η γκρίνια της και το σχολικό πάρτι (Video)

Gossip-tv Team

Η Μαρίνα Παντζοπούλου θα πάει σε σχολικό πάρτι και ένα πράγμα την απασχολεί! Ποιο είναι αυτό; Η μαμά της, Ελένη Μενεγάκη το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής! 

H Μαρίνα θέλει να ντυθεί και να μακιγιαριστεί σαν Δρακουλίνα στο πάρτι που διοργανώνει το σχολείο της για το Halloween!

Μάλιστα, η Ελένη τόνισε ότι η επτάχρονη κόρη της θέλει να τη βάψει μόνο η μαμά της Δρακουλίνα και εκείνη δεν ξέρει να βάφει.

« Η δικιά μου η κόρη ένα πράγμα την απασχολούσε σήμερα πρωί πρωί και μου τα έλεγε. Μου λέει «Μαμά αύριο έχω να πάω στο πάρτι για το Halloween που διοργανώνει το σχολείο» και κάνουν πράγματι ένα μεγάλο πάρτι που το ευχαριστιούνται τα παιδιά του Δημοτικού! Ένα την απασχολούσε πώς θα τη κάνω Δρακουλίνα. Μου λέει μαμά εσύ θα μου το κάνεις» και της λέω παιδί μου εγώ δεν ξέρω τέτοια. Θέλεις να σου κάνω τίποτα ωραίο, μάτια, χείλη κάτι;» τόνισε η Ελένη στον αέρα της εκπομπής της, σήμερα 4 Νοεμβρίου!

Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες η παρουσιάστρια είχε αναφέρει με αφορμή το Halloween: «Η Μαρίνα ήθελε να ντυθεί βρικολακίνα στο φουλ. Ήθελε να της κάνω διάφορα στο πρόσωπο και ράμματα και εγώ δεν ξέρω. Παλιά ήθελαν και οι άλλες οι κόρες μου (Λάουρα και Βαλέρια), αλλά εγώ δεν ήξερα και δεν ξέρω να βάφω… Τους είπα «πείτε μου να σας κολλήσω καμία βλεφαρίδα και τέτοια αν θέλετε… κανένα κραγιόν, κανένα μολυβάκι» δεν ήξερα τι να κάνω. Θέλει να πάει και στη γειτονιά και της λέω «ξέρει από τέτοια η γειτονιά και κεράσματα; Αν εμε΄να μου χτυπούσε, δεν θα άνοιγα…»!

Δείτε όσα είπε σήμερα η παρουσιάστρια για το πάρτι που θα πάει η μικρή της, κόρη!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved