Media

Ουγγαρέζος για Λιάγκα: «Είναι μαέστρος αλλά λείπει το γέλιο από την εκπομπή του»

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για την ζωή του, αλλά και για τα επαγγελματικά του.

Ο παρουσιαστής μίλησε για τη ζωή του και για το γεγονός ότι στη ζωή του είναι όλα σε «κουτάκια».

«Για να μπορέσεις να απολαύσεις κάποια πράγματα, πρέπει να τα βάλεις σε μία σειρά, αλλιώς ένα έρχονται όλα χύμα, θα τα απολαμβάνεις ως ανάμνηση. Το απολαμβάνεις την ώρα που το ζεις όχι ως μία ανάμνηση», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Το πιο αυθόρμητο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου είναι να πάρω το αεροπλάνο να πάω Θεσσαλονίκη να δω μία κοπέλα και τα ξημερώματα να γυρίσω πίσω», αποκάλυψε.

Όσον αφορά στα μαθήματα του σχολείου που τα έκανε από την… Παρασκευή, ο παρουσιαστής διευκρίνισε πως, «ήθελα να τα κάνω νωρίς για να έχω τον χρόνο το Σαββατοκύριακο».

Μιλώντας για την τηλεόραση και τις αλλαγές που έχει υποστεί το μέσο στο πέρασμα των χρόνων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως, «ανάλογα με το περιβάλλον, προσαρμόζομαι και εκφράζομαι. Πολύ καλύτερα θα εκφραστώ στον γραπτό λόγο από ότι στον προφορικό λόγο. Δεν το παίζω ειδήμων ή τηλεκριτικός απλά την δουλειά μου την κάνω 16 χρόνια, την έχω σπουδάσει, και την «πονάω». Μου αρέσει».

«Έμαθα ότι πρέπει να κάνουμε τηλεόραση για τους ανθρώπους που είναι πίσω από τις κάμερες, γιατί και εγώ κάποια στιγμή εγκλωβίστηκα και ο λόγος μου «χτύπαγε» στον φακό και γύριζε πίσω. Θέλω να κάνω αυτή την δουλειά για να είναι η «παρηγοριά» των ανθρώπων που ειδικά αυτές τις εποχές το έχουν ανάγκη. Θέλω να σκέφτομαι ότι κάτι έκανα, κάτι κατάφερα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Για τη σχέση του με τα social media υπογράμμισε πως, «όταν συμβαίνουν κάποια πράγματα, πρέπει να λύνονται εκτός. Προτιμώ να έχω με τους ανθρώπους μία ειλικρινή σχέση, να μην λέω άλλα μπροστά τους και άλλα από πίσω τους. Αυτό είναι συνέπεια. Πρέπει να διαχωρίσουμε την προσωπική σχέση και την δημόσια σφαίρα. Είναι διαφορετικά τα social media, θα ασχοληθώ και απαντήσω».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, περιέγραψε μία εμπειρία του, όταν αποφάσισε να βγει με κοπέλα που γνώρισε στα social media.

«Έχω βγει 3 φορές με κοπέλες που έχω γνωρίσει στα social media, απλά υπήρχε πρόβλημα με τα…φίλτρα. Δεν το λέω ότι είναι ωραίο ή άσχημο, αλλά ήταν διαφορετικό από αυτό που νόμιζα. Κάθισα, ήμουν ευγενής», αποκάλυψε.

Τέλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε τα τηλεοπτικά: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι μαέστρος, κεντάει στον αέρα αλλά λείπει το γέλιο από την εκπομπή του. Πρέπει να υπάρχει μέτρο. Η Φαίη προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, δεν έχεις συνηθίσει να βλέπεις το κανάλι της και να έχει ψυχαγωγία, εκτός από τον Μουτσινά».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved