Media

Η Γη της Ελιάς: Η Άντζελα Γκερέκου μιλά για την αποφυλάκιση της Αθηνάς και έδωσε το spoiler

Gossip-tv Team

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» συνάντησε την Άντζελα Γκερέκου και μίλησε για τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς και την επιστροφή της Αθηνάς στη Μάνη μετά την αποφυλάκισή της.

«Η Αθηνά επιτέλους στο φυσικό της χώρο! Μετά τη φυλακή και όσα επώδυνα έχει περάσει αυτή η γυναίκα, βρίσκεται σε αυτό που ίσως αγαπάει πιο πολύ στη ζωή της: την ελιά, το λάδι και την επιχειρηματικότητα μέσα από αυτό», είπε η Άντζελα Γκερέκου.

Και αποκάλυψε ότι θα προσπαθήσει να δώσει ένα μάθημα στην κακομαθημένη Μυρτάλη;

Θα τα καταφέρει;

Να σας θυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο, είδαμε:

Η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη, με τους νέους να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία. Παράλληλα, η Ασπασία ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του μιλήσει για την Αρετή, αλλά ο Δημοσθένης καιροφυλαχτεί.

Ο Στάθης χαλαρώνει και αρχίζει να σκέφτεται πάλι την Ιουλία. Την ίδια ώρα, στη Μάνη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως η προσπάθεια που κάνει με τον Γιώργη για να σώσει τον γάμο της είναι μάταια. Η Άννα αρχίζει πάλι να πετάει στα σύννεφα και ο Λεωνίδας φοβάται ότι θα φάει τα μούτρα της. Ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό τής Μυρτάλης και της ζητά να γίνουν επίσημο ζευγάρι, όμως εκείνη του επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved