Media

Σπίτι με το Mega: «Αντύπας - Αλκαίος, όλα τα λεφτά» - Αποθέωση στο Twitter!

Gossip-tv Team

Σπίτι με το Mega: Δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον Γιώργο Αλκαίο στην συγκεκριμένη εκπομπή αλλά ούτε και η πρώτη που τον είδαμε να αποθεώνεται στο Twitter.

Ο Γιώργος Αλκαίος που είχε αποσυρθεί για χρόνια από τον χώρο της μουσικής, επέστρεψε και έχει καταφέρει να ξετρελάνει το κοινό που δεν μπορεί να κρύψει πόσο πολύ είχε λείψει σε όλους!

Το βράδυ αυτού του Σαββάτου (12/11), ο Αντύπας, είχε την τιμητική του στο Σπίτι με το Mega και είχε μαζί του εκλεκτούς καλεσμένους.

Ένας από αυτούς λοιπόν ήταν ο Γιώργος Αλκαίος με τον οποίο έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και είναι πολύ δεμένοι, ενώ αποκάλυψαν on camera πως όσο ο καλλιτέχνης είχε αποσυρθεί στη Μήλο, ο Αντύπας, του έλεγε διακαώς να επιστρέψει στη δουλειά και στη δισκογραφία!

Όταν εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή στήθηκε πάρτι στο Twitter με τους τηλεθεατές να γράφουν το ένα σχόλιο πίσω από το άλλο και να μιλούν με τα καλύτερα λόγια!

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Σπίτι με το Mega, o Αντύπας σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, μοιράστηκε τη σκηνή με τον γιο του Πρόδρομο και τραγούδησε για πρώτη φορά με την κόρη του Όλγα, χαρίζοντας μας οικογενειακές στιγμές μετά μουσικής!

Δείτε τα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε απόσπασμα παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved