Media

Rouk Zouk Special: Τρελό γέλιο με το «φλερτ» μεταξύ Μακρυπούλια- Bo: «Να σας αφήσουμε μόνους;»

Gossip-tv Team

Rouk Zouk Special: Στο σημερινό επεισόδιο (13-11) μόλις η Ζέτα Μακρυπούλια συνάντησε τον Bo, γνωρίστηκαν και ξεκίνησαν τα αμοιβαία κοπλιμέντα!

Είναι μια απο τις πιο αγαπημένες εκπομπές που καθημερινά την παρακολουθούν οι τηλεθεατές, ενώ κάθε Κυριακή η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται στην παρέα της μερικούς celebrities και "ρουκζουκαρουν" μαζί για καλό σκοπό!

Στο σημερινό επεισόδιο του Rouk Zouk Special, από τη μία πλευρά του στούντιο, παίρνει θέση η «FAMILIA» των Νίκου Βουρλιώτη, Βαγγέλη Σερίφη (Dj Rico), Ναταλίας Δραγούμη, Ισορροπιστή και Λευτέρη Ελευθερίου. Απέναντί τους, θα έχουν να αντιμετωπίσουν «ΤΟ ΠΕΝΤΑΔΡΑΜΟ», των Θάνου Πετρέλη, Κώστα Καραφώτη, Bo, Βασιλικής Νταντά και Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Σε κάποια στιγμή και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το πρώτο παιχνίδι με την περιγραφή των λέξεων και η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε μια γνωριμία με τους καλεσμένους της, μόλις ήρθε η σειρά του Bo, η παρουσιάστρια ξεκίνησε να του λέει το πόσο πολύ γυμνασμένος είναι και το πόσο πολύ της αρέσουν τα τατουάζ που έχει στο σώμα του.

Εκείνη την στιγμή, από την άλλη ομάδα, ο Λευτέρης Ελευθερίου φώναξε: "Παιδιά, μήπως να σας αφήσουμε εμείς; Να φύγουμε να μείνετε οι δυο σας;", με όλους τους υπόλοιπους να γελούν!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved