Media

Πίντζης για Παυλίδου: «Είδα έναν άνθρωπο ο οποίος είχε χτυπημένη πλάτη»

Gossip-tv Team

Ο Μάνος Πίντζης ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Σωτήρη Καλυβάτση στη θεατρική παράσταση «Πετάει πετάει» μετά το περιστατικό ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη μίλησε στο super Κατερίνα τι του είχε πει τότε η ηθοποιός.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή, Super Κατερίνα τι του είχε πει η Σοφία Παυλίδου για το εν λόγω περιστατικό: «Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Δεν διαλύεται το σύμπαν μόνο και μόνο για να βγάλουμε ένα κουτσομπολιό. Διαλύθηκε ολόκληρη η παράσταση ενώ πήγαινε πολύ καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάνος Πίντζης και συνέχισε: «Είδα έναν άνθρωπο ο οποίος είχε μία χτυπημένη πλάτη. Παίρνω φόρα και χτυπάω μόνος μου στο μπάνιο; Πρέπει να έχεις στο κεφάλι σου ένα είδος σχιζοφρενειοτρέλας. Πόσο παρατραβηγμένο μπορεί να ήταν;».

Και τόνισε: «Έχω βγάλει άκρη στο ότι υπήρξε μία συμπλοκή. Δε μπορώ να πω πράγματα που δεν τα είδα με τα μάτια μου. Μίλησα με τη Σοφία και μου είπε το περιστατικό. Μπήκε κάποιος στο καμαρίνι, έφαγε μια σπρωξιά και έπεσε πάνω στον νιπτήρα. Δεν ήρθα σε επαφή με τον Μάνο»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved