Media

Open Weekned: «Λύγισε» on air η Χριστίνα Παππά – Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Παππά έχει τεράστια αδυναμία στον γιο της, Δημήτρη και το έχει αποδείξει και με το παραπάνω. Αυτό έκανε και στην συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή, αφού κατά την διάρκεια της συζήτησης, «λύγισε».

Η Χριστίνα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Open Weekend και μίλησε για όλους και για όλα. Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχασε τον γιο της για περίπου δύο ώρες στο Asia Express, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Άννα Μπεζάν αλλά και στο μεγάλωμα του παιδιού τους.

«Η Άννα έχει τον δικό της τρόπο για το μωρό, εγώ της δίνω συμβουλή, με ακούει και με παίρνει και τηλέφωνο και μου λέει ‘’σε ευχαριστώ με ξεκλείδωσες’’, συζητάω πάρα πολύ. Κανα δυο φορές έχω στεναχωρηθεί γιατί λένε η πεθερά. Δεν είμαι η κακιά πεθερά, ούτε επεμβαίνω, νομίζω ότι παίρνω περισσότερο το μέρος της Άννας παρά του γιου μου», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Στη συνέχεια με τρεμάμενη φωνή, η ίδια δήλωσε: «Είναι ο τέλειος σύζυγος και ο τέλειος πατέρας, συγκινούμαι συγνώμη. Τον θαυμάζω πάρα πολύ. Έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα πολλά στη ζωή μου και με έχουν κάνει υπερευαίσθητη».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved