Media

Ναταλία Γερμανού για Κιβωτό του Κόσμου: «Προσπαθώ να κρατήσω ακόμη μια ελπίδα ότι...»

Gossip-tv Team

Η Ναταλία Γερμανού δεν μπορούσε να μην εκφράσει την άποψη της για τα όσα έχουν βγει στην επιφάνεια τις τελευταίες δύο μέρες για την Κιβωτό του Κόσμου.

Συγκλονισμένο είναι ακόμη μια φορά το πανελλήνιο με το θέμα της κακοποίησης παιδιών σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Αρκετοί επώνυμοι το κατέκριναν και όσοι έκαναν δωρεές στην ΜΚΟ της απέσυραν, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο, τον αποτροπιασμό τους. Σήμερα (19/11), η Ναταλία Γερμανού και οι συντελεστές της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται σχολίασαν την υπόθεση, με την παρουσιάστρια να τοποθετείται για το θέμα, με αφορμή και τις δηλώσεις του πατέρα Αντώνιου.

Αρχικά, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε:«Προσπαθώ να κρατήσω ακόμη μια ελπίδα ότι δε θα είναι αυτό που φανταζόμαστε. Αλλά και πάλι, ακόμη κι αν αποδειχτεί ότι όλοι οι άλλοι φταίνε και κάποιοι άνθρωποι τοποθετήθηκαν σε θέσεις που δε θα έπρεπε και ερχόταν σε επαφή με παιδιά, ενώ δε θα έπρεπε. Πάλι θα πω ότι αν έπρεπε να επιρρίψω μια ευθύνη στον πατέρα Αντώνιο, αυτή είναι ότι έπρεπε να τους περάσει από 40 κόσκινα. Όλους τους ανθρώπους που ήξερε πως θα έρθουν σε επαφή με παιδιά. Είτε είναι 4, 10, 14, 19 χρονών. Δεν έχει σημασία, είναι παιδιά».

Και πρόσθεσε:Τον άκουσα που είπε πως είναι παιδιά παραβατικών οικογενειών, δύσκολα στη διαχείρισή τους και ίσως μας εκδικούνται γιατί υποκαθιστούμε τους γονείς τους. Μπορώ να φανταστώ περίπου πως το εννοούσε. Ότι αυτά τα παιδιά έχουν θυμό μέσα τους, ίσως εννοούσε, γιατί στερήθηκαν τους φυσικούς τους γονείς. Δε θέλω να πιστεύω ότι εννοούσε πως είναι κακά παιδιά που τώρα εκδικούνται».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved