Media

Νατάσα Καλογρίδη: Συγκλονίζει για τον θάνατο της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη: «Είμαστε σε πένθος»

Gossip-tv Team

H Nατάσα Καλογρίδη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε ιδιαίτερα για την κόρη της Αιμιλίας Υψηλάντη, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν απο λίγες μέρες σε ηλικία 55 ετών.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα, έγινε γνωστό ότι η κόρη της Αιμιλίας Υψηλάντη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών, χωρίς να γίνεται γνωστή η αιτία του θανάτου της.

Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου στο στούντιο της εκπομπής "Γειά σου" και μίλησε για όλους και για όλα στην Μαρία Μπακοδήμου και τους συνεργάτες της. Η ηθοποιός μίλησε για τα συναισθήματά της κυρίως, μιας και ήταν πολύ ταραγμένη αφού εχθές πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασής της "Κυρία Κλάιν", στo οποίο και η Αιμιλία Υψηλάντη υποδύεται την μητέρα της.

Η Νατάσα Καλογρίδη είπε χαρακτηριστικά στην συνέντευξή της: «Θα προτιμούσα να μην πω τι και πως συνέβη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε σε πένθος. Επειδή το έργο έχει να κάνει με τη σχέση μάνας και κόρης, εγώ είμαι η κόρη της στην παράσταση. Είναι μια σχέση αγάπης μίσους κι εμπεριέχει όλο το φάσμα συναισθημάτων. Χθες με απόφαση της Αιμιλίας ήταν η πρώτη ημέρα που κάναμε παράσταση. Κάναμε μια πρόβα για να δούμε πως θα είναι το πράγμα και πως θα το διαχειριστούμε. Υπάρχει δύναμη κι είναι δίπλα της όλη η ομάδα. Αυτό το έργο σαν να ήταν προάγγελος πολλών πραγμάτων. Πραγματικά είναι κάτι πρωτοφανές για εμένα. Δεν το έχω ξαναζήσει και δεν μπορώ να το περιγράψω»

«Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα χθες. Είναι ένα πλάσμα φωτεινό, δυνατό. Είναι μια γυναίκα που μπορεί να αντέξει, αλλά ξέρεις οι άνθρωποι που έχουν αυτές τις αντοχές, έχουν και την άλλη πλευρά τους, την τεράστια ευαισθησία. Είναι ένα έργο που έχει να κάνει με αυτό ακριβώς που συνέβη. Κάναμε την πρόβα και δεν ξέρω πως το κατάφερε… Δεν ήξερα τι να περιμένω»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved