Media

J2US: Καίτη Γαρμπή: Όλα όσα είπε για την περίοδο του χωρισμού της από τον Διονύση Σχοινά!

Gossip-tv Team

J2US: H Kαίτη Γαρμπή, με αφορμή το τραγούδι "Ζήσαμε" αποκάλυψε ότι εκείνη την περίοδο είχαν χωρίσει για μικρό χρονικό διάστημα με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά

Στο μοναδικό σόου, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, οι εκπλήξεις δεν σταματούν, αλλά και οι ιστορίες πίσω από τα τραγούδια που ερμηνεύουν οι διαγωνιζόμενοι.

Στο σημερινό live του J2US, η Καίτη Γαρμπή, με αφορμή την ερμηνεία της Βίκυς Κουλιανού και του Άρη Πετράκη στο τραγούδι "Ζήσαμε", το οποίο και είχε ερμηνεύσει η ίδια μαζί με τον Διονύση Σχοινά, ο οποίος μέχρι και σήμερα είναι σύζυγός της, έχουν αποκτήσει το γιο τους, Δημήτρη και είναι πολύ ερωτευμένοι. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι την περίοδο που είχαν κάνει αυτό το ντουέτο ήταν χωρισμένοι, για πολύ μικρό διάστημα, μιας και μετά ήταν και πάλι μαζί!

Η Καίτη Γαρμπή είπε χαρακτηριστικά: «Το τραγούδι αυτό παιδιά, όταν το τραγουδήσαμε ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση. Ήμασταν αλλού ντ’ αλλού, αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε δεν χωρίσαμε ποτέ. Και τότε δηλαδή, εμείς στο video clip τα δικά μας τα κάναμε»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved