Media

J2US: Ο Διονύσης Σχοινάς ξεσήκωσε το πλατό: Το ντουέτο- έκπληξη με την Καίτη Γαρμπή!

Gossip-tv Team

J2US: Ο Διονύσης Σχοινάς ξεσήκωσε όλο το πλατό του σόου με μια μοναδική του εμφάνιση στη σκηνή, μαζί και με την σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή, με την οποία τραγούδησαν μαζί το "Ατόφιο Χρυσάφι"!

Ο Νίκος Κοκλώνης, μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα του σημερινού live, καλωσόρισε στην παρέα των κριτών τον μοναδικό Διονύση Σχοινά, ο οποίος και κατείχε τον ρόλο του guest κριτή.

Μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής πέρα από τα σχόλια που έκανε στα ζευγάρια, μοιράστηκε και με το τηλεοπτικό κοινό μερικές ξεχωριστές του εμπειρίες, όπως όλα εκείνα που είπε για την Άντζελα Δημητρίου και για την γεμάτη σεβασμό επαγγελματική σχέση που τους συνδέει τις τελευταίες δεκαετίες.

Μετά από την λήξη όλων των εμφανίσεων, ο Διονύσης Σχοινάς ανέβηκε n stage και ξεσήκωσε τον Νίκο Κοκλώνη, τους κριτές, αλλά και όλο το πλατό, ερμηνεύοντας μερικές από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες του. Φυσικά, σε κάποια στιγμή, στο πλάι του είδαμε και την Καίτη Γαρμπή, με την οποία έχουν δημιουργήσει μια απόλυτα ευτυχισμένη οικογένεια, με το γιο τους Δημήτρη, να είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Οι δυο τους τραγούδησαν το "Ατόφιο Χρυσάφι", ενώ φυσικά μόλις ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους, έδωσαν και ένα φιλί γεμάτο πάθος!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved