Media

GNTM - Έλενα Γαλύφα: «Μετάνιωσα για την ανάρτηση, πήρα αμέσως τηλέφωνο τη Βίκυ Καγιά»

Gossip-tv Team

H Έλενα Γαλύφα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, After Dark και μίλησε μεταξύ για την ανάρτηση που είχε ανεβάσει κατά τη διάρκεια των οντισιόν του GNTM για τη Βίκυ Καγιά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν ήταν υβριστικό. Το μετάνιωσα κιόλας μετά. Πήρα τη Βίκυ Καγιά αμέσως γιατί δεν θέλω να υπάρχουν αυτά… Και μου λέει «άσε μας κορίτσι μου» – δεν είναι κομπλεξική – «όλα καλά αλλά από τη στιγμή που εκτίθεσαι σε κάτι τόσο μεγάλο πρέπει να προσέχουμε τι λιγάκι παραπάνω στο οτιδήποτε». Και έχει δίκιο»!

Να σας θυμίσουμε τη ανάρτησή της: «Αν θέλετε να είστε δίκαιοι να κάνετε σε όλες τις υποψήφιες τις ίδιες ερωτήσεις για τη μόδα, τους σχεδιαστές και τα μοντέλα. Εφόσον η απάντηση κρίνει και το αν θα περάσουν στην επόμενη φάση (λογικότατο). Εξετάσεις πρέπει να δίνουν όλες ή καμία. Δεν είδα κα Βίκυ Καγιά να σχολιάσατε καν τα ενθέματα και το πρόσωπο της κυρίας που είδαμε χθες, ενώ σε όσα κοριτσάκια έχουν έρθει στο παρελθόν με ενθέματα σιλικόνης ή πειραγμένο πρόσωπο, ήταν κριτήριο για να μην περάσουν στην επόμενη φάση. Οι μόνοι εκεί μέσα που είναι αληθινοί και δεν πήγαν απλά για να κάνουν σόου είναι ο Γιώργος Καράβας και η Έλενα Γαλύφα. Για την αγένεια της καινούριας κοπέλας (σ.σ. Σοφίας Χατζηπαντελή) να μην μιλήσουμε καν».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved