Media

Κώστας Τσουρός: Η απουσία από το Mega Καλημέρα - «Μου έχουν σπάσει τα νεύρα μέσα στο σπίτι»

Gossip-tv Team

Mega Καλημέρα: «Έλιωσε» η Ελεονώρα Μελέτη μόλις είδε τον Κώστα Τσουρό

Ο Κώστας Τσουρός τις τελευταίες ημέρες απουσιάζει από το πλατό του «MEGA Καλημέρα» καθώς βρισκόταν σε καραντίνα λόγω κορονοϊού. Φυσικά, οι συνεργάτες του ανυπομονούν να τον έχουν και πάλι δίπλα τους, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε… εκδηλώσεις λατρείας, λέγοντάς του «γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!».

«Θέλω να γυρίσω, μα δεν με αφήνετε! Είναι το πρωτόκολλο βέβαια και πρέπει να είμαστε σωστοί… Αλλά δεν με αφήνετε!», είπε γελώντας.

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, ενώ αποκάλυψε τι είναι εκείνο που τον εκνευρίζει πιο πολύ αυτή την περίοδο.

«Τώρα είμαι πολύ καλά. Έχει περάσει, ευτυχώς. Τις τρεις πρώτες μέρες το πέρασα λίγο δύσκολα. Είχα 39 πυρετό, ρίγη, πονοκέφαλο, πόνο στα κόκαλα. Δεν έχω παράπονο, ότι σύμπτωμα υπήρχε το είχα! Το σπαστικό είναι η καραντίνα. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα μέσα στο σπίτι. Κοντοζυγώνει όμως η ώρα που θα έρθω», είπε.

Όλα δείχνουν πως μέσα σε λίγες μέρες ο παρουσιαστής θα είναι πίσω στο «MEGA Καλημέρα». Ο Κώστας Τσουρός πάντως διατηρεί το χιούμορ του, αφού έγινε για λίγο… Χριστίνα Κοραή, επευφημώντας το outfit της Ελεονώρας Μελέτη!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Mega Καλημέρα: Δύο ηχηρές απουσίες στην εκπομπή της Μελέτη - «Ένας ένας πέφτει…»

Εκτός Mega καλημέρα o Κώστας Τσουρός – Τι αποκάλυψε on air η Ελεονώρα Μελέτη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved