Media

Αποκαλυπτικός ο Απόστολος Γκλέτσος: «Άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου, φοβήθηκα τον θάνατο»

Gossip-tv Team

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για το θέμα με την καρδιά του που αντιμετώπισε και κινδύνευσε η ζωή του. 

Ο ηθοποιός έχει αγαπηθεί μοναδικά από το κοινό μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση!

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Open "Εμείς" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την καριέρα του, τη συνεργασία του με νέους ηθοποιούς, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και ποιά ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του!

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, όπως όλοι οι Έλληνες αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Λίγο παραπάνω άλλοι πολεμάνε. Η ζωή πάντα έχει καμπύλες…. Η πιο δύσκολη καμπύλη της ζωής μου αφορούσε στην υγεία μου και έγινε αμέσως μετά από κάτι πολύ σπουδαίο και πολύ σημαντικό. Έγινα πατέρας και λίγους μήνες μετά είχα το πρόβλημα με την καρδιά. Άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου. Βεβαίως και φοβήθηκα τον θάνατο»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όλα όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved