Media

Μενεγάκη: Η συμπαράσταση στην Μελέτη, η αποκάλυψη για το πρωινό ξύπνημα και η παράνοια με την κίνηση

Gossip-tv Team

Ελένη: Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός ότι κάθε μέρα λείπει και κάποιος από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Μάλιστα, έστειλε ευχές και περαστικά σε όλους τους συνεργάτες του Mega Καλημέρα.

«Παιδιά, τι γίνεται εκεί πέρα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη; Ελεονώρα μου αγαπημένη μου, καλή Ελεονώρα, κουράγιο! Καταλαβαίνω πώς είναι όταν ξαφνικά από την εκπομπή σου λείπουν οι μισοί. Περαστικά σε όλους! Τι να πω...», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Όσον αφορά το πρωινό της ξύπνημα σήμερα και τον βροχερό καιρό είπε η παρουσιάστρια: «Εγώ σηκώθηκα το πρωί και όταν σηκώσαμε τα ρολά, τη γνωστή μας ώρα, την ώρα που πρέπει να ξυπνήσουμε όλοι, είδα μια σκοτεινιά. Αναρωτήθηκα "μήπως είναι λάθος η ώρα;". Βγαίνω έξω να δω, βλέπω κήπο, μυρίζει βροχή...».

Σχετικά με την κίνηση στους δρόμους, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφέρει πως σήμερα λόγω της βροχής έχασε ένα ραντεβού που είχε.
«Γιατί ρε παιδιά όταν ρίξει μια βροχούλα στην Αθήνα οι δρόμοι πήζουν; Πραγματικά σας λέω ήθελα να πάω από την Κηφισιά στο Μαρούσι, πόση ώρα έκανα; Τρελάθηκα, έχασα το ραντεβού μου...», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved