Φως στο Τούνελ: Η αναφορά της Νικολούλη στην Πισπιρίγκου & η λεπτομέρεια που παρατήρησαν στο Twitter
Media

Φως στο Τούνελ: Η αναφορά της Νικολούλη στην Πισπιρίγκου & η λεπτομέρεια που παρατήρησαν στο Twitter

Φως στο Τούνελ: Όπως κάθε Παρασκευή έτσι κι αυτή (25/11), οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς να δουν την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega.

Συντονισμένοι στις 23:20 στο Μεγάλο Κανάλι αλλά και στο Twitter προκειμένου να σχολιάζουν όλα όσα βλέπουν, οι τηλεθεατές, ήταν πιστοί στο ραντεβού τους.

Η επικαιρότητα είναι σκληρή και οι εξελίξεις στις υποθέσεις που απασχολούν το Πανελλήνιο τις τελευταίες ημέρες πολλές.

Η Αγγελική Νικολούλη δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες κατά την έναρξη της εκπομπής της και τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας.

«Καλησπέρα! Χρόνια πολλά στην Κατερίνα που γιορτάζει σήμερα. Έχουμε κι εμείς εδώ μια Κατερίνα... Αυτή τη νύχτα θα βρεθούμε στη Ρόδο και στην Ναύπακτο. Βέβαια, θα μείνουμε και στη σημερινή ανατροπή -ανατροπή από νομικής πλευράς- στο θρίλερ της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, των τριών νεκρών παιδιών, θα τα δούμε στη συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Η Αγγελική Νικολούλη ωστόσο φορούσε κόκκινο σακάκι και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους τηλεθεατές, με αποτέλεσμα να γράψουν αμέτρητα σχόλια στο Twitter. Άλλωστε, ο μύθος που κυκλοφορεί γύρω από το κόκκινο σακάκι της Νικολούλη είναι ευρέως γνωστός.

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια που γράφτηκαν στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Φως στο Τούνελ εδώ:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved