Media

Γερμανού: Το αιχμηρό σχόλιό της με αφορμή την τηλεοπτική συνάντηση Κορομηλά- Μενεγάκη!

Gossip-tv Team

Καλύτερα Δε Γίνεται: Η Ναταλία Γερμανού σήμερα (27-11) σχολίασε με τους συνεργάτες της την συνύπαρξη της Ρούλας Κορομηλά και της Ελένης Μενεγάκη στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό!

Η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε το μεσημέρι της Παρασκευής (25-11) την Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή της "Ελένη" και οι δυο παρουσιάστριες μίλησαν για όλους και για όλα.

Το μεσημέρι της Κυριακής (27-11) η Ναταλία Γερμανού μαζί με τους συνεργάτες της, σχολίασαν τα όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται", κάνοντας λόγο για το θέμα της "αυλής των προσώπων", που έχει να κάνει με άτομα του θεάματος που βρίσκονται στην δημοσιότητα, κάτι που και οι δυο παρουσιάστριες συζήτησαν και την Παρασκεύη στην εκπομπή του MEGA.

Η Ναταλία Γερμανού είπε χαρακτηριστικά: «Είναι αυτό που λέμε ότι τελικά η τηλεόραση είναι Μπάκιγχαμ. Δεν έχει παρουσιάστριες, έχει βασίλισσες, πριγκίπισσες, βασιλοπούλες... Η αυλή είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη ζωή και στην καριέρα ενός παρουσιαστή ή μιας παρουσιάστριας, γιατί το να ακούς συνέχεια καλά λόγια και να σε θεοποιούν οι συνεργάτες σου ότι τα κάνεις όλα τέλεια, είναι κάτι τραγικό. Σε αποκόβουν από την πραγματικότητα»

«Η αυλή είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα. Μπάζει νερά και στα νερά γλιστράς και αν γλιστρήσεις στα νερά της αυλής, βρίσκεσαι στο άλλο οικόπεδο» είπε με νόημα. «Τα θέλω πολύ περισσότερο τα αρνητικά εγώ, γιατί έτσι νιώθω ασφαλής. Αυτό δεν ισχύει για όλους όμως» καταλήγει η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved