Media

Γιώργος Λιάγκας: Η ατάκα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που «πάγωσε» τους συνεργάτες του

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα (29/11) μέσα από την εκπομπή, Το Πρωινό έδωσε την δική του on air απάντηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά τις δηλώσεις που έκανε στην Ναταλία Γερμανού.

«Είπε ο Γρηγόρης ότι ρωτάω εγώ συνέχεια για τα λεφτά; Γι’ αυτό δεν έρχεται στην εκπομπή; Επειδή δύο χρόνια του λέω να έρθει να κάνουμε μία συνέντευξη και δεν έρχεται. Φοβάται μήπως του ζητήσω φορολογική δήλωση… Γρηγόρη, δε θα σου ζητήσω, έλα να κάνουμε συνέντευξη!

Δεν είμαι εφορία. Όταν κάνεις μία συνέντευξη θεωρώ ότι πρέπει να σκιαγραφήσεις και να φωτίσεις κομμάτια της προσωπικότητας ενός καλεσμένου. Να τα αναδείξεις. Όταν έναν άνθρωπο τον ρωτάς, “πας καλά οικονομικά;” και σου λέει ο άλλος “ναι, πάω” και τον ρωτάς “τα λεφτά που βγάζεις, τι τα κάνεις;”, νομίζω ότι εκεί είναι μία ενδιαφέρουσα ερώτηση. Ταπεινά. Αν σου πει ο άλλος ότι τα κάνει φιλανθρωπίες, πάει μπουζούκια, τα κάνει κομπόδεμα, δείχνει πώς σκέφτεται και πώς λειτουργεί ένας άνθρωπος. Δεν το είδα, φαντάζομαι με χιούμορ το είπε», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε πει στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, όταν ρωτήθηκε αν έχει κάνει την «καβάντζα» του οικονομικά.

«Τώρα μου θυμίζεις τον Γιώργο Λιάγκα. Γιατί κάνεις οικονομικές ερωτήσεις; Είναι από τα πράγματα που θα προσπαθούσα να πω στον Γιώργο να σταματήσει. Σε κάθε του συνέντευξη ο Γιώργο Λιάγκας ρωτάει κάτι και για οικονομικά, δεν θεωρώ ότι είναι προσβλητική ερώτηση. Πέρασα αρκετά δύσκολα στην οικονομική κρίση, συνέβησαν πολλά πράγματα, αλλά δε νομίζω ότι αφορά κανέναν. Το σίγουρο είναι ότι δεν έκλεψα λεφτά από κανέναν».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved