Media

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η επική στιγμή στο πλατό της Σκορδά και το λάθος με το όνομά της

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (29-11) η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε τις ανασφάλειες που κάποτε είχε ενώ περιέγραψε ένα απίθανο σκηνικό όταν η Φαίη Σκορδά μπέρδεψε το όνομά της στον «αέρα» της εκπομπής.

«Παλαιότερα είχα μια ανασφάλεια με την εξωτερική μου εμφάνιση, κάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι κοινωνικό λάθος, το ότι οι άνθρωποι έχουν ανασφάλειες με την εμφάνισή τους, θα έπρεπε να είναι το λιγότερο πράγμα που μας ενδιαφέρει».
Για το περιστατικό με τη Φαίη Σκορδά, ανέφερε:

«Δεν με έχουν μπερδέψει με κάποια άλλη διάσημη στο δρόμο, αλλά έχω πάει καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά, που είναι και φίλη, και λέει με πολύ μεγάλη χαρά “και τώρα υποδεχτείτε την Πηνελόπη Πλάκα”», είπε γελώντας και συνέχισε:

Η μεγαλύτερή μου δύναμη είναι η ενσυναίσθησή μου. Η μεγαλύτερη μου αδυναμία είναι τα παιδιά μου. Το πιο όμορφο πράγμα στη δουλειά μου είναι οι στιγμές που ξεχνάς ότι είσαι εσύ κρατάνε λίγα δευτερόλεπτα και είναι σαν να πετάς. Το πιο δύσκολο πράγμα στη δουλειά μου είναι οι δύσκολοι άνθρωποι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved